Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » H-tarifa beépítése mennyiből...

H-tarifa beépítése mennyiből jönne ki?

Figyelt kérdés

Mérőhelyet kell szabványosítani, ehhez én venném meg a két mérőórás szekrényt, és a mért oldali (vagyis a klímákhoz vezető) kábeleket. Ilyen esetben mennyit kér általában egy regisztrált szerelő?

A két klímának 10-10 amper kellene, így azt külön meg kell fizetni mint hálózatbővítést?

2022. aug. 30. 20:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szekrényeket olcsóbb magadnak megvenni? Tudsz valamit ami én nem? :D én is H-tarifán gondolkodom, régebbi az órám, 4 klímám van, mindenem áramos, így lesz az új rezsivel 48 az átalányom..

Próbálok rájönni, megérné-e, de ilyen 1 milliós áraktól égnek áll a hajam..

2022. aug. 31. 10:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintetek egy külön körön C16-os biztosítóval rendelkező nappali kör elbír egy 3,5 kW-os fűtő klímát? Elvileg 1,5 mm2-es rézvezeték van bent, + ugye rajta egy lámpa és 5 konnektor, amin PC üzemelne, néha menne hajszárító, VAGY porszívó, de 1000W alattiak szerintem.

Kialakítanátok rá most H tarifát bontással, miegyébbel?

2022. szept. 8. 09:20
 13/13 anonim válasza:
Egy klíma téli fűtés üzemben hány kW áramot fogyaszt el?
2023. szept. 30. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!