A többgyerekeseknek, miért jár gázár támogatás, ha pl. pont ugyanakkora lakásban laknak mint a szomszédaik, ahol csak egy-két gyerek van? Avagy akár egy gyerek sincsen?
aki írta, hogy az számítson hányan vannak bejelentve, a koruk ne:
mert egy 5 keresős családnak/társaságnak pont ugyanannyi a bevétele mint a 2 keresős, 3 gyerekesnek igaz? ja nem…
Értem, csak azt nem értem hogy ez miért kellene hogy érdekeljen engem? Ők akartak annyi gyereket, vállalták hogy akkor több mindent kell venni. (Nyilván kivétel akiknél hármas-négyes-ötösikrek születnek váratlanul, az szívás.)
iker születés nem szívás, te inkább 3x 9 hónap = 3 baba
vagy 1x 9 hónap = 3 baba
Ha az előző mondataimat is elolvastad volna, akkor leeshetett volna hogy az "Ők akartak annyi gyereket, vállalták" részre gondolhattam, mivel a négyesikreket nem szokás szándékosan vállalni, tehát ezekben az esetekben jogos lehet segítséget kérni hiszen nem a pár önként vállalt 3-4-5 gyereket.
"miért jár gázár támogatás"
mert a gyerek munkát büntetik, és nem mehetnek még el dolgozni a szőnyeg gyárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!