A többgyerekeseknek, miért jár gázár támogatás, ha pl. pont ugyanakkora lakásban laknak mint a szomszédaik, ahol csak egy-két gyerek van? Avagy akár egy gyerek sincsen?
Figyelt kérdés
Nekik több meleg jár??2022. aug. 18. 17:38
1/30 anonim válasza:
Én se igazán értem, amíg pici a gyerek addig oké hiszen egy babával ha otthon vagy egész nap akkor fűteni kell, de később ha már ovis/sulis a gyerek akkor nem kell jobban fűteni mint bárki másnak..
2/30 anonim válasza:
A magyar állam a legkevésbé sem igazságos akar lenni. Valójában nem érdekli a valódi szegénység, és nem érdekli a valódi adócsalás sem. Nem igazságos akar lenni, hanem kommunikációs blöffökre használ fel minden elvet.
Kinyilvánít dolgokat, és ezt eladja a buta parasztjainak.
3/30 anonim válasza:
Angelina Jolie is ezért fogadott annyi gyereket örökbe
4/30 anonim válasza:
Több gyereknek több szoba kell.
6/30 anonim válasza:
jóban kell lenni a szomszéddal, és akkor át lehet menni melegedni, vigyázni a kicsire, hogy a szülők "megtervezhessék" a következő kedvezményre jogosultat.
egy-két csók és teljesül a CSOK.
7/30 anonim válasza:
Több gyerek jobban tud fázni.Egyszerű Fidesz logika .1 kis matek.
Legalább ők ne háborogjanak.
8/30 anonim válasza:
A 3. gyerek a legfázosabb, es a legéhesebb!
9/30 anonim válasza:
miért irigylitek ha egy 18 éves anyukának 3 v. több gyermeke van?
10/30 A kérdező kommentje:
Pontosan így gondolom én is.
Mindenkinek ment a zöld.
2022. aug. 19. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!