Vidéken,átlagkeresetből élő családok,akiknek nincs nagy megtakarítása.Ti mit tesztek hogy ne rokkanjon bele a család a spórolásba, nélkülözésbe?
57.
Részleteznéd, milyen tételekből jött ez ki?
Kedves kérdező,ha az eladáson gondolkoztok,akkor azt villámgyorsan tegyétek,
mert pár hónap és nem lehet eladni majd az ilyen ingatlanokat.
El fognak értéktelenedni,de legalábbis azt a 8-10 milliót nyugodtan
le lehet vonni az árából sajnos,amit a felújítására kellene fordítani.
Kedves Kérdező.
Hasonló cipőben vagyok mint te, de nem áll módomban eladni a kertesházamat, mert jelenleg még mindig többet ér, mint bármi más.
Én az utóbbi, 5 évben folyamatosan újítottam fel, egy családi házat, ami 120nm2-es, egy nagy telekkel ami plusz 1500nm2, és nem el módomban eladni!
A kertben meg tudok termelni, minden zöldséget és gyümölcsöt, de már gondolkozom az állat tartáson is.
Jövőre beruházok napelemekre és napkollektora.
Jelenleg nagyon sokan gondolkoznak, egy ilyen házban, aki teheti meg veszi, amíg tudja.
Ne ad el!!!!!!!!
Hát nem tudom, kérdező, akkor mit csinálnátok, ha még össze is kellett volna gyűjteni a házatoknak az árát saját magatoknak? Meg fizetni rá 30 évig hitelt, mint másoknak?
Nagyon rosszul kezelitek a pénzt, ha ilyen elönnyel indulva itt tartotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!