Vidéken,átlagkeresetből élő családok,akiknek nincs nagy megtakarítása.Ti mit tesztek hogy ne rokkanjon bele a család a spórolásba, nélkülözésbe?
Sőt, ha nincs gyerek, akkor is kell fűteni.
"tavaly előtt kértünk árajánlatot
a ház szigetelésére és vakolására, 5 és fél millió volt a legkedvezőbb ajánla"
????
Mi is tavalyelőtt szigeteltettük a 110 nm-es házat, plusz vakolás és színezés, ez volt minden anyaggal és munkadíjjal együtt kb. 2,3 millió. Ja, ez áfával volt ennyi, számlásan, mert kellett a csokhoz.
Nem tudom, hol élsz, max. Pesten vagy a nyugati határszélen tudom ezt elképzelni, de akkor is irreális, amit írsz. De biztos mindketten hazudunk itt anoním azzal a másik válaszolóval együtt. :D
Több ajánlatot is kértünk, mind majdnem itt volt, pár százezer volt
a különbség.
Tényleg luxus egy felujitásra szoruló 150 nm kerteshaz, ami még távol is esik mindentől, ezzel egyetértek.
A veteményezeshez: 2 éve még azt sem tudtam mi a vetés és az ültetés kozott a különbség. Bpn élünk, ezért nem kell nagy területet elkepzelni, kb. 50 nm. Rengeteg minden megtermett rajta. Furt kutunk van, 6-7 m mély, ajánlom másoknak is. Ugy tudom még engedély sem kell hozzá.
Én Sopron környéki vagyok, és nekem 4 milla alatt volt a ház szigetelés, mindennel együtt, számlával. Nem tudom, hogy te hol élsz, de 8 milla nincs egy szigetelés, még egy 300 nm-es ház esetén sem! Képzeld még itt az osztrák határ mellet sem! Téged úgy átvertek, mint annak a rendje.
#42 kérdésedre válaszolnék.Annó párom családja több generáción keresztül 1990- től egy pékséget üzemeltetett és az egész család ott dolgozott. Nagyon ment a szekér akkoriban és jó szülő persze támogatásként megépítette
a gyereknek a házat amit szeretne.Gondolván milyen jó lesz de a sors közbe szólt és a 2000-res évek után megváltoztak a vásárlási szokások a multik bejövetelével és szépen lassan elindult a hanyatlás annyira hogy be kellett zárni. Mindenki másfelé kereste a boldogulást.Mi így maradtunk a nagy házban mivel két kis gyerekünk lett.Itt jártak suliba egészen mostanáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!