Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Vidéken,átlagkeresetből élő...

Vidéken,átlagkeresetből élő családok,akiknek nincs nagy megtakarítása.Ti mit tesztek hogy ne rokkanjon bele a család a spórolásba, nélkülözésbe?

Figyelt kérdés
Mi átlagos 2 gyerekes család vagyunk, vidéken élünk, és eljárunk dolgozni városba. Nincs több milliós megtakarításunk ,annyi nincs hogy a 152 nm2-es házat amiben lakunk teljesen felújítsuk, mivel kb 10 millió kéne rá. Hitelt pedig nem szeretnénk felvenni. Mi sajnos úgy látjuk el kell adnunk a házunkat és egy kis lakást kell vennünk városban, mert lassan már luxus lesz kertes házban lakni, mivel olyan szinten emelkednek az árak hogy lehetetlen fenntartani és karban tartani.Van aki hasonló cipőben van mint mi?

2022. aug. 15. 08:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, ha nincs gyerek, akkor is kell fűteni.

2022. aug. 16. 14:25
 52/66 anonim ***** válasza:
0%

"tavaly előtt kértünk árajánlatot

a ház szigetelésére és vakolására, 5 és fél millió volt a legkedvezőbb ajánla"

????

Mi is tavalyelőtt szigeteltettük a 110 nm-es házat, plusz vakolás és színezés, ez volt minden anyaggal és munkadíjjal együtt kb. 2,3 millió. Ja, ez áfával volt ennyi, számlásan, mert kellett a csokhoz.

Nem tudom, hol élsz, max. Pesten vagy a nyugati határszélen tudom ezt elképzelni, de akkor is irreális, amit írsz. De biztos mindketten hazudunk itt anoním azzal a másik válaszolóval együtt. :D

2022. aug. 16. 14:36
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem Pest,Pest megye, és ennyi volt ha hiszed,ha nem.
2022. aug. 16. 14:50
 54/66 anonim ***** válasza:
69%
Én elhiszem, mint mondtam, van, ahol el tudom képzelni, te nem akarod elhinni nekünk, hogy ennél sokkal olcsóbb lehetett másnak :D
2022. aug. 16. 15:05
 55/66 anonim ***** válasza:

Több ajánlatot is kértünk, mind majdnem itt volt, pár százezer volt

a különbség.

2022. aug. 16. 15:35
 56/66 anonim ***** válasza:
100%
Ti mit tesztek,kérdezi a kérdező.Egyet kellene csak, odamenni a Karmelitához vagy három napra,aztán rágyújtani a röfire.
2022. aug. 16. 15:36
 57/66 anonim ***** válasza:
51%
Jó, én elhiszem, hogy neked 5,5 millió volt, de nekem akkor is 2,5 millió.
2022. aug. 16. 15:54
 58/66 anonim ***** válasza:
69%

Tényleg luxus egy felujitásra szoruló 150 nm kerteshaz, ami még távol is esik mindentől, ezzel egyetértek.

A veteményezeshez: 2 éve még azt sem tudtam mi a vetés és az ültetés kozott a különbség. Bpn élünk, ezért nem kell nagy területet elkepzelni, kb. 50 nm. Rengeteg minden megtermett rajta. Furt kutunk van, 6-7 m mély, ajánlom másoknak is. Ugy tudom még engedély sem kell hozzá.

2022. aug. 16. 20:52
 59/66 anonim ***** válasza:
66%

Én Sopron környéki vagyok, és nekem 4 milla alatt volt a ház szigetelés, mindennel együtt, számlával. Nem tudom, hogy te hol élsz, de 8 milla nincs egy szigetelés, még egy 300 nm-es ház esetén sem! Képzeld még itt az osztrák határ mellet sem! Téged úgy átvertek, mint annak a rendje.

2022. aug. 16. 23:09
 60/66 A kérdező kommentje:

#42 kérdésedre válaszolnék.Annó párom családja több generáción keresztül 1990- től egy pékséget üzemeltetett és az egész család ott dolgozott. Nagyon ment a szekér akkoriban és jó szülő persze támogatásként megépítette

a gyereknek a házat amit szeretne.Gondolván milyen jó lesz de a sors közbe szólt és a 2000-res évek után megváltoztak a vásárlási szokások a multik bejövetelével és szépen lassan elindult a hanyatlás annyira hogy be kellett zárni. Mindenki másfelé kereste a boldogulást.Mi így maradtunk a nagy házban mivel két kis gyerekünk lett.Itt jártak suliba egészen mostanáig.

2022. aug. 17. 06:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!