Ha minden rezsi jellegű kiadás után 600 ezer maradna havonta, abból milyen színvonalon tudátok megélni 4 gyerekkel?
Rezsi jellegű kiadások: víz, gáz, villany, internet, bérlet, mobilok mindenkinek, streaminszolgáltatók, lakásbiztosítás, kocsik biztosításai, hiteltörlesztő, ilyen-olyan előfizetések.
Ha ezek kifizetése után havi 600 marad, abból te hogy tudnál megélni? (2 ovis + 2 iskolás + 2 felnőtt, mindenki egészséges) Mindenki saját maga igényszintje szerint válaszoljon. Pl. ha valaki azt gondolja, hogy ennyi pénzből valószínüleg meg lehet élni, hiszen sokan teszik, de ő személy szerint úgy érzi, a saját igényszintjéhez képest ez a nyomorgás kategória, akkor azt válassza! Köszi!
Igen, én értettem hogy rezsi levonása után van 600...
Én is írtam hogy nekünk is ennyi marad ha levonom a lakáshitelt, rezsit, kocsifenntartást, minden kötelezőt, sőt egy 60 ezres nagybevásárlást is.
Ha ezt mind levonom marad 600 ezrünk
De mint írtam mi speciel felújítunk szoval ennek a 600nak a nagy része el is megy állandóan, tegnap is 300 ezret hagytam a Praktikerben
Erre írtam, hogy nem mindegy hogy mondjuk van e egy fullos háza és csak "szórakozásra" marad 600 vagy éppen elmegy állandóan valamire ami nem rezsi, pl építkezés.
3 gyerek( 2 kamasz, 1 ovis) es 2 felnott.
Havi atlag 350-400e a kiadasunk mindennel egyutt.
Ebben benne a rezsi,bevasarlas,2 auto,ruhazkodas.
A bevetelunk valtozo.a fix munkakbol havi 600-650e kettonknek.ami efelett van az nekunk kb nincs,egybol megtakaritasba megy.a fixbol is havi 200 lekotodik minden honapban.
Hitelunk nincs,most csereljuk a lakasunkat hazra.
Mindig is esszel koltekeztunk.ami volt azt osztottuk be.
Kerdezo,havi 600 bol siman lehet meg felretenni is.4 gyerekkel is.a mai vilagban sokan osszesen nem elnek ennyi penzbol.
18-as, és milyen gyakran jártok?
Ui. nekem szintén van ovis gyerekem, akivel szintén járunk maszek logopédushoz. Heti egy alkalom, alkalmanként 5000 Ft-ért, vagyis havonta 20e Ft. (És van téli szünet, nyári szünet, időnként beteg is a gyerekünk, szóval ez se minden hónapban ennyi.) És mindez egy nyugat-magyarországi megyeszékhelyen, ahol a magasak a fizetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!