Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha minden rezsi jellegű...

Ha minden rezsi jellegű kiadás után 600 ezer maradna havonta, abból milyen színvonalon tudátok megélni 4 gyerekkel?

Figyelt kérdés

Rezsi jellegű kiadások: víz, gáz, villany, internet, bérlet, mobilok mindenkinek, streaminszolgáltatók, lakásbiztosítás, kocsik biztosításai, hiteltörlesztő, ilyen-olyan előfizetések.

Ha ezek kifizetése után havi 600 marad, abból te hogy tudnál megélni? (2 ovis + 2 iskolás + 2 felnőtt, mindenki egészséges) Mindenki saját maga igényszintje szerint válaszoljon. Pl. ha valaki azt gondolja, hogy ennyi pénzből valószínüleg meg lehet élni, hiszen sokan teszik, de ő személy szerint úgy érzi, a saját igényszintjéhez képest ez a nyomorgás kategória, akkor azt válassza! Köszi!

2022. aug. 8. 02:36
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
54%
#9 vagy te vagy én félreértjük a kérdést. Azt írta a kérdező, ha jól értem, hogy minden rezsijellegű kiadás (amiben ő több kocsi fenntartását, streaminget, telefonokat számolt) UTÁN van még 600 ezer forint. Ne haragudjatok, van aki 4 jól szituált gyereket felnevel úgy, hogy az összbevétel 600 ezer.
2022. aug. 8. 21:34
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Én azt nem értem, mi a célja a kérdezőnek. Nyilván megvannak a gyerekek, van ennyi bevételük. Neki kéne inkább leírnia, hogy ez mennyire elég, nem minket kérdeznie.
2022. aug. 8. 21:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Igen, én értettem hogy rezsi levonása után van 600...

Én is írtam hogy nekünk is ennyi marad ha levonom a lakáshitelt, rezsit, kocsifenntartást, minden kötelezőt, sőt egy 60 ezres nagybevásárlást is.

Ha ezt mind levonom marad 600 ezrünk

De mint írtam mi speciel felújítunk szoval ennek a 600nak a nagy része el is megy állandóan, tegnap is 300 ezret hagytam a Praktikerben

Erre írtam, hogy nem mindegy hogy mondjuk van e egy fullos háza és csak "szórakozásra" marad 600 vagy éppen elmegy állandóan valamire ami nem rezsi, pl építkezés.

2022. aug. 8. 23:38
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

3 gyerek( 2 kamasz, 1 ovis) es 2 felnott.

Havi atlag 350-400e a kiadasunk mindennel egyutt.

Ebben benne a rezsi,bevasarlas,2 auto,ruhazkodas.

A bevetelunk valtozo.a fix munkakbol havi 600-650e kettonknek.ami efelett van az nekunk kb nincs,egybol megtakaritasba megy.a fixbol is havi 200 lekotodik minden honapban.

Hitelunk nincs,most csereljuk a lakasunkat hazra.

Mindig is esszel koltekeztunk.ami volt azt osztottuk be.

Kerdezo,havi 600 bol siman lehet meg felretenni is.4 gyerekkel is.a mai vilagban sokan osszesen nem elnek ennyi penzbol.

2022. aug. 9. 07:22
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Engem pl. mellbe vágott, hogy a 4 gyerek (köztük két ovis) különórái és edzései havi szinten 100e Ft felett vannak.
2022. aug. 9. 12:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
15: pedig simán kijön. Nekem csak 2 gyerek van, ebből egyelőre egy jár heti 2x úszni, a másik még kicsi. Havi 15 ezer, és ez nagyon olcsónak számít. 4 gyereknél ez már 60, és akkor szó sem volt bármilyen korrepetálásról, ha kell, vagy más sportok lehetnek drágábbak, de máshol pl az úszás sem áll meg havi 20 alatt.
2022. aug. 9. 13:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Ruhak , iskolai dolgok, kocsiszerviz, fogorvos, betegseg, edzesek, elromlik valami.....ugy mar olyan sok 6 emberre a 600 szerintem. Tankolni ha elutaztok, Beûltök egy ètterebe. Ne adj isten mekiztek egyet. Szulinap van ....
2022. aug. 9. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
15, csak a logopédia 40 ezer az ovisomnak. Szakszolgalattól papíron kettőt kapna, gyakorlatilag 0-át, így marad a magán. És ez csak 1 "különóra" 1 gyerekre.
2022. aug. 9. 19:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18-as, és milyen gyakran jártok?

Ui. nekem szintén van ovis gyerekem, akivel szintén járunk maszek logopédushoz. Heti egy alkalom, alkalmanként 5000 Ft-ért, vagyis havonta 20e Ft. (És van téli szünet, nyári szünet, időnként beteg is a gyerekünk, szóval ez se minden hónapban ennyi.) És mindez egy nyugat-magyarországi megyeszékhelyen, ahol a magasak a fizetések.

2022. aug. 9. 20:55
 20/21 anonim ***** válasza:
17 es vagyok. *nem olyan sok
2022. aug. 10. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!