Két ember megtud úgy élni 400 ezer forintból, hogy nem kell albérletet fizetni?
Most költöztünk össze a párommal, egy örökölt ingatlanba. Ennyit keresünk, illetve én most állok munkaváltás előtt, és ilyen érték köré saccolom a kettőnk keresetét.
Párom kezdő tanár, aszerint kap fizetést+tart heti néhány magán órát.
Én most keresgélek munkahelyet. Nekem még járni fog az adómentesség, mert 24 vagyok.
Az ingatlan 60m2, gázfűtés van. Azt fogjuk csinálni, hogy csak ott fűtünk, ahol épp tartózkodunk.
Ételek...szeretnénk minőségi ételeket enni, de nem tudom, hogy ez mennyire lesz kivitelezhető. Plusz van a páromnak egy autója, amit fenn kell tartani.
Nem tudjuk nagyon besaccolni, mert eddig szülőkkel éltünk és voltunk olyan szerencsések, hogy rezsibe, ételbe nem kellett besegítenünk.
Elég vicces ez, én amikor leírtam, hogy a MÁVnál vagyok közlekedésmérnök 220 nettóért egyből mindennek le lettem hordva nem lehet ebből családod, nem fogsz tudni belőle megélni, barátnőd se lehet stb..
Itt meg azt írják meg lehet élni.
Nincs tapasztalatom kedves utolsó. De függ attól, hogy egyedül vagy-e a kiadásokra, vagy pároddal, családoddal élsz? Albérlet vagy saját ingatlan?
Albérletben, egyedül 220 necces.
Ha ketten vagytok és saját ingatlan, mondjul 2x 220, akkor azért könnyebb, de én őszintén megmondom, hogy így is keveslem a mi helyzetünket. :(
Én egy 75m2 kertes házban lakom. Amit még 2015-ben tudtam megvenni 16 millióért. Most már saját, hitel nincsen rajta.
Én keresek havonta 350-400 ezer nettót. Még a jelenlegi árak mellett ki tudok jönni, és még félre is tudok tenni havonta.
Nektek is menni fog.
Kérdező. Mivel ti egy örökölt ingatlanba laktok, amin nincsen hitel, így a havi 400 nettóból ki kell hogy jöjjetek anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!