Eddig 2 telet fűtöttem gázzal. A gázt csak fűtésre használom. Az első telet 740 köbméterrel fűtöttem ki, a másodikat 2740 - nel. Rendben lehet-e a gáz fűtőértéke?
a 4# választ ha még egyszer elolvasnád
köszönöm
Köszi....megnéztem
Utána válaszoltam is, hogy átalány...és én szoktam fotózni a z órát. Sajnos, éppen olyan fotót néztem meg, amit technikailag rosszul exponáltam...magam is csodálkozom, hogyan történhetett, hogy nem vettem észre korábban.
Kerestem aztán másik fotót, mert.....megnéztem az oldalamat az mvmnext-nél, és ott volt egy adat: 2021 10. 27. 1811köbméter....na, ezután kerestem másik fotót az 'archívumomban'....és döbbentem meg a tévedésemen...ott találtam valós adatokat...
Kicsit off...de végülis a témához tartozik a dilemmám: Attól is várják az óraállás bemondását, aki átalányban fizet, nem pedig havi diktálás szerint?
Én próbáltam beírni a regisztrált oldalamon, de nem volt rá lehetőség átalányban fiztőként...legalábbis én nem találtam rá rublikát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!