Honnan fogja tudni, hogy mennyi az óraállás nálam a mai nap(aug.1)?
Figyelt kérdés
Ugye mától megy a buli, de leolvasás nélkül mit akar számolni?2022. aug. 1. 11:48
1/5 anonim válasza:
Ha nem olvasod le és nem küldöd be, akor saccolnak. Csak a legtöbb esetben te jársz ezzel rosszul
2/5 anonim válasza:
www.mvmnext oldalon regisztrálj, és bediktálhatod a mai óraállásodat, és akkor nem becsült értékkel számolnak.
3/5 Majatom válasza:
Ha átalánydíjas vagy, akkor szerintem jobb, ha nem diktálod be. Én is az vagyok, és én sem fogom bediktálni. 06.15-én volt a leolvasás 3195 m3-en állt az óra. Megállapították az új átalányt, és kiszámláztak 154 m3-t kb. 110 Ft-jával, vagyis számla szerint 3349 m3-en kellene állnia az órának, de mivel most ugye nem fűtünk, csak a meleg víz van, így 3217-en áll az óra. Nyilván télen majd behozza, de most ez a helyzet.
Ha én ezt bediktálom, akkor kiminuszolják ezt a 154 m3-es számlát, és kiszámlázzák majd augusztusban, amikor már csak 144 m3 fog járni kedvezményes áron.
4/5 mindentudó99 válasza:
Onnan hogy agusztus 5 ig bemondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!