Hogyan lehetne bediktálni az MVM-nél az aktuális óraállást?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég történt a tulajdonosváltás. Az új telefon számon és a régi telefonszámon sem lehet bediktálni az aktuális óraállást. A feltüntetett időpontban történt volna a diktálás. Az új telefonszámon a régi telefonszámra hivatkoztak. A régi telefonszámon az új telefonszámra hivatkoztak. Az e-mail-re nem válaszoltak.2021. okt. 10. 15:14
2/8 anonim válasza:
Én se tudtam megoldani a diktálást, az ELMÜ-s azonosítómat nem fogadta el, helyrajzi számot meg nem tudtam adni, mivel még számlát se kaptam az új szolgáltatótól.
3/8 anonim válasza:
Az előző vagyok, rosszul írtam egy dolgot, nem helyrajzi számot, hanem felhasználasi helyet akartam írni.
4/8 anonim válasza:
én applikáción keresztül oldom meg, mindig sikerül. [link]
5/8 Hintalow válasza:
uh, azért elég meredek lenne, ha 2021-ben valami ügyfélszolgálatot kellene megpróbálnom hívogatni hogy bediktáljak egy óraállást.
Amióta saját lakásom van (2009 óta) egy kattintással belépek az online ügyfélszolgálatra, beírok 4-5 számot, rákattintok az ok-ra és kész. Nagyon max 1 perc, 0/24-ben bármikor intézhető.
Szerintem regisztrálj be, sokkal egyszerűbb. :)
6/8 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy a 4-es és 5-ös válaszoló félrérti a helyzetet. Én is ugyanabban a helyzetben vagyok, mint a kérdező (tehát szeptemberben az ELMÜ-től átvette a szolgáltatás az MVM Next), és az eddigi azonosítóinkkal nem tudjuk megoldani a bediktálást (azokat még az ELMÜ-től kaptam, és nyilván ebben a helyzetben van a kérdező is; és igen eddig én is online diktáltam az ELMÜ-nél). A baj az, hogy az MVM Next-nél nem lehet elérni egy élő személyt, aki reagálna a problémára (betáplált robotválaszok vannak), illetve a hibabejelntésnél lehet elérni egy ügyfélszolgálatost, de ő meg nem tudott válaszolni a kérdésre. Én pl. megpróbáltam az emailírást is a cégnek, de eddig (lassan másfél hete) nem kaptam választ. Arra is gondoltam, hogy bemegyek egy ügyfélszolgálatukhoz (sokkal kevesebb helyük van, mint a az ELMÜ-söknek), de oda előre foglalást kell kérni, és hétköznap vannak, de akkor is csak 14.00. (!) óráig. A cég egyébként késedelmi kamatot számít fel, a késői fizetésekért.
7/8 Hintalow válasza:
Hát nem tudom, èn itt:
Gond nèlkül bejelentkeztem az eddigi elmű-s azonosìtóimmal, ès ugyanúgy ment a beìrás, mint eddig.
8/8 anonim válasza:
Hintalow, és igen, online most én is be tudtam jelentkezni az elmüs azonosítómmal, telefonon nem fogadta el az azonosítóim. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!