Mennyi a napi áramfogyasztásotok?
Figyelt kérdés
Elkezdtem nézni és naponta 15-25 kwh. Nem sok ez egy kicsit? Villanybojler van, néha megy a légkondi, de pl. főzni nem szoktam gyakran.2022. júl. 31. 20:13
11/27 anonim válasza:
a hűtőszekrényt mindenki kihagyta , állandóan bedugva pár évesen az egyik fő fogyasztó
12/27 anonim válasza:
Havi 105, tehát naponta 3.5 átlagban, keten vagyunk. 8 éve vettük a mosógépet-hűtőt, A besorolásúak, lakótársam asztali számítógépet használ, én laptopot, de egész nap megy mind a kettő (saját+céges). Se villanybojler, se villantyűzhely, se klíma, a nagy melegben az elmúlt két hétben egész nap ment a ventillátor, de a nyár nagyobb részében az sem.
13/27 anonim válasza:
hűtőszekrényben az a kis lámpa állandóan ég?
akármikor kinyitom tele van fénnyel az egész, még nappal is.
14/27 anonim válasza:
Hát ez az? Fúrj egy lyukat, meglátod, hogy mikor nem nyitod ki, akkor is világít-e benne valami.
15/27 anonim válasza:
már rég kivettem belőle , mondták is tegnap a tv-ben, hogy 5% kevesebb áram fogyott az utóbbi 2 hétben
17/27 anonim válasza:
Nálunk Napi kb 50 fordulatot tesz meg, ha otthon vagyunk. Most időben lekapcsolom a számítógépet néha elalszok tévézés közben. Éjjel 1 kor ébredek fel néha. Nem fogunk teljes sötétségben élni.
19/27 anonim válasza:
Aha kb. + - nem mindig vagyunk otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!