Az új rezsiárak tekintetében a gáz vagy a villany fűtés az olcsóbb?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 15:46
1/15 anonim válasza:
Amíg a villany támogatás marad, a gáz kb egálban lesz a fűtőszállal.
2/15 anonim válasza:
Szerintem jóval olcsóbb a villany, az csak kétszeresére növekszik, de a gáz hétszeresére.
3/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit értesz villanyfűtés alatt. Jelenlegi árak mellett a hőszivattyú/klíma fűtés az olcsóbb. Hősugárzó, villany radiátor nem hatékony.
4/15 anonim válasza:
Villany, egyértelműen. Csak nem a nagyi 3000 wattos fürdőszoba hősugárzójára kell gondolni, hanem az inverteres, hőszivattyús dolgokra.
5/15 A kérdező kommentje:
Egy 20nm-es helyiséget szeretnék kb. 20 fokra fűteni 8 órában, munkaidőben, amíg ott tartózkodom. Jobban jönnék ki?
2022. júl. 28. 17:19
6/15 A kérdező kommentje:
Van külön villanyóra, a gázórát viszont nem tudom befolyásolni, megállapított összeg alapján fizetek. Gondolom most majd jól megemelik.
2022. júl. 28. 17:23
7/15 mindentudó99 válasza:
Ha általányt fizetsz leolvasás után változtathatod.
8/15 anonim válasza:
1729 m3 alatt a gáz, 1729-2500 közt kb. ugyanannyi, 2500 fölött a 2500 fölötti részre a villany az olcsóbb.
9/15 anonim válasza:
5: Nekem 240 légköbméter fűtése is évi 1729 m3 alatt van. 20 nm 3 m belmagassággal az 60 légköbméter.
A melegvíz és a főzés is gázzal van?
10/15 A kérdező kommentje:
Ez egy bérelt iroda, ahol nem használok melegvizet és nincs főzés sem.
2022. júl. 29. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!