Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ténylegennyire durva a helyzet...

Ténylegennyire durva a helyzet mint ahogy olvasni lehet?

Figyelt kérdés

Budapesten tervezek élni a párommal ketten albérletben. Egyelőre a szüleinél lakunk az agglomerációban. Nekem még nincs munkám, de ahol épp készülök elhelyezkedni nettó ~310 000ft lesz a fizum, viszont ezt is csak 25 éves koromig az SZJA kedvezmény miatt. A párom futár főállásban, neki változó a keresete, de 200 000 nettó szerintem meglesz neki is. Közben egy vállalkozást is építgetünk, de ez többé kevésbé lenyegtelen.

Tehát nagyjából 500 000ft lesz a közös életünkre a keret. Én viszont nagyon félek az albérletáraktól, de a rezsiáraktól is. Olyan összegetek olvasok hogy kicsit kételkedek hogy ki tudunk majd mindent fizetni és mellette tanulni/hobbizni is lesz időnk/pénzünk.

Én maradni akarok, de nagyon félek, csak a páromra számíthatok itt. Az én családom Németországban él, Magyarországon nincs rokonom.

Szerintetek ennyiből futja majd mindenre?

Mire figyeljünk lakásválasztásnál? Kb ~2 hét múlva költözünk.

2022. júl. 28. 08:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A párom szüleinél lakunk ideiglenesen, tehát nem nagyon látunk bele a dolgokba.
2022. júl. 28. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:

futár, katás ?

ez már szívás...

télre Pestre? havi 300 m3 gáz ?

ez is szívás... 1 m3 kb. 700.-

csak külön bejáratú szobát , külön mérőkkel, akkor megúszható.

2022. júl. 29. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!