Sos valaki! Jött egy számla de már lejárt a határidő!?
Eladtuk a házunkat most küldtek egy 1 hónappal ezelőtti 10 ezres eon számlát
A kelt dátum azaz amikor ők feladták 2022.07.18.a
Az van ráírva hogy fizetési határidő 19.e
De ez valami felszólítás akar lenni, pedig minden számlát rendeztünk, átutalással kifizettem gyorsan mert ma kaptuk meg 26.án
Lehet ebből valami probléma?
Azt írja a papír: “ felhívjuk figyelmét hogy a szerződésének megszüntetését követően az energia szolgáltatásból származó fizetési kötelezettségnek még nem tett eleget. Ha tartozását felszólítónk kézhezvételéig már rendezte kérjük levelünket tekintse tárgytalannak.
Felhívjuk figyelmét hogy a tartozás rendezése érdekében jogi eljárást indítunk melynek előkészítési folyamatát megkezdtük. A folyamat megszakítása kizárólag akkor lehetséges ha fennálló tartozását haladéktalanul rendezi.”
A probléma az hogy semmit nem kaptunk hogy lenne számla
Csak ezt! :0
Köszönöm
Remélem
Amint elolvastam átutaltam nekik :((
eladtad a házat
a vevővel kézenfogva bementetek az EON-hoz átirtátok az órát és
RENDEZTED az addig elfogyasztott számlát.
és kaptál egy nullás papírt,
tehát akkor nincs tartozás.
Nem mentünk be kézenfogva
Az eon küldött is levelet a szerződés megszünéséről mint ahogy a többi szolgáltató is!
Nem kaptam ezeken kivul semmilyen papirt de ezek szerint mégis volt valami tartozás..
akkor az a legjobb ha befizeted, és ha később is kapsz majd csekket nyugodtan fizess.
nálam a kamaraitagdijra küldték, hogy tartozom, 2017-2018-ra
be küldtem az igazolást, ekkor azt mondják hogy a 2012-2013-as évekre tartozom.
be küldtem arra is az igazolást, ezt már csak el kellett fogadnunk
de ha nincs meg a befizető bizonylat? hány évig kell bizonyítani nekem az igazat?
Át lett iratva az új tulaj nevére így nem kaphatunk semmit
Valószínű valami csekket elkavarhattak vagy nem kaptuk meg…
Költözés miatt több címre is át voltak irányítva a leveleink
Amit te magyarázol annak köze nincs ehez.
igazad van , nem áram nem gáz
ha csekket küldenek az mindig jogos...
a 4# beírás alapján azonnal,
bementünk, kifizettem az eladó tartozásait, megirták a nullás papírt, és átirták a vevőre a szolgáltatásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!