Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha kiküldték a kikapcsolásról...

Ha kiküldték a kikapcsolásról szóló levelet (áram), akkor onnantól kezdve hiába egyenlíti ki az ember a tartozást, akkor is kikapcsolják, vagy hogy van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ma volt a postás, nem tudtam átvenni. Bedobott egy ceklit, holnaptól vehetem át a levelet, ami az áramszolgáltatótól jött. De ugye, amiért nem tudtam ma átvenni, csak holnap tudom meg, mi a levél tartalma.

Van egy csekk, amit nem kaptam meg, kértem már csekk újraküldését is, de az se érkezett meg. Szolgáltató oldalán regisztráltam korábban, ott látom, van ez a csekk, ami nem érkezett meg.

A fizetési határidő lejárt június elején, így számolva, valamikor augusztus elején jár le a 60 napos határidő. (Már ha ilyen létezik)

Attól tartok, már kikapcsolásról szóló levél jött meg (ahogy olvastam, azt ajánlottan szokták küldeni,tehát át kell venni) és attól tartok, hogy hiába fizetem ki a tartozást, nem veszik figyelembe és fogják, kikapcsolják a villanyt.

Mwm next-től jött a levél. (Gázt is ez a szolgáltató "birtokolja", de attól gáz terén várok levelet.)

2022. júl. 25. 16:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Irodaba rohanj be es kp-ben fizesd ki!
2022. júl. 26. 04:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Elmentem postára, még felszólító levél jött, nem kikapcsolásról szóló valami.

A befizetés megtörtént, így remélhetőleg már ennek a történetnek így nem lesz folytatása.

2022. júl. 26. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
2022 van könyörgöm! Ugyan miért tartasz a netes fizetéstől? Teljesen biztonságos, többlépcsős, bizonyítható. Legalább 10 éve minden csekkünket netes kártyás fizetéssel egyenlítem ki: gáz, villany, víz, Digi, Telenor, kuka, SOHA, SEMMILYEN gond nem volt.
2022. júl. 26. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!