Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Létezik, hogy a gázos-átfolyós...

Létezik, hogy a gázos-átfolyós melegvíz előállítása naponta 2 köbméter gázt zabál?

Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 12:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jah, értem. Azt hittem, hogy egy külön valamiről írsz, ami csak árammal melegít (és nem villanybojler).

Megkeresem a kikapcsológombot. Volt már hosszabb áramszünet; akkor 3 napig - a harmadikon ugyan csak langyosan - de tartotta magát valamennyire a hőfok. Nyárra jó lesz a langyos víz is tusolni.

2022. júl. 23. 16:13
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Biztos, hogy átfolyós gáz-vízmelegítőről írsz?

Annak az áramszünethez semmi köze.

Kombi kazán ami fűt és vizet is melegít?

Ha 20 éves és átfolyós, akkor nagy valószínűséggel "fég" és 3 gombos. 1 csúszkás a lánghoz és gyújtáshoz, 1 tekerő a vízmennyiség/hőfok(ez mindig beáll) és 1 gomb a szikráztató.

2022. júl. 23. 16:32
 13/16 A kérdező kommentje:

Már semmiben nem vagyok biztos, de abban igen, hogy áram nélkül nem megy.

Egy Vaillant kazán, fűt és melegvizet állít elő.

2022. júl. 23. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Akkor az kombi kazán. Valszínűleg a vízhőfokot is tudod ott állítani magadnak.

Tipus alapján keress "pdf", "kezelési utasítás"-t. Aztán többet tudsz róla.

2022. júl. 23. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:
a napi 2 m3 az évi 730 m3 téli fűtésre már csak 1000 m3 marad !!!!
2022. júl. 23. 19:17
 16/16 A kérdező kommentje:
#15, hát ez az..muszáj más megoldást keresnem a melegvízre, mert a gatyám rá fog menni. 1950 köbméter volt tavaly. Egyelőre lekapcsoltam, majd átnézem, hogyan lehet úgy beállítani, hogy kb. 3 naponta melegítsen, az 2-3 napra elég lesz fürdéshez. A mosogatást meg elintézem fazékban melegítéssel.
2022. júl. 23. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!