Tényleg 912 Ft lenne egy köbméter gáz?
Figyelt kérdés
Amit mondott a Szilárd arányokról úgy kiszámolva rá lehet jönni, hogy körülbelül 912 ft egy köbméter gáz. Ez szerintem még világpiaci ár szerint is irreálisan sok, hogy jött ez ki?2022. júl. 14. 11:14
1/4 anonim válasza:
Ebben természetesen benne van a szolgáltató haszna, aki egy évtizeden át veszteségesen működött, most itt a lehetőség visszahozni, vissza is fogja.
2/4 anonim válasza:
Most már a megemelt pb gáz is olcsóbb lesz...
3/4 anonim válasza:
Bizony annyi.
Nem kellett volna éveken át elszakadni a valóságtól. Én megmondtam, hogy jön majd a kopp és akkor nem 20%-kal lesz több, hanem nagyon-nagyon sokkal.
Benzinnél ugyanez a szopás lesz, majd ha 1000 fölé megy, akkor les mindenki, hogy ja, valójában ennyi? Mert most mi van? Rekordmennyiségben fogy, megy az élményautózgatás, meg 200 méterre is kocsival járok esete.
4/4 anonim válasza:
3# nyugaton is ezért lett többszörös az ára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!