Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyi lehet így a rezsim? 19 L

Mennyi lehet így a rezsim? 19 L

Figyelt kérdés

Bocsi a primkó kérdésért, de szeptembertől egyedül fogok élni, eddig a szüleim fizették a számláimat, de mostantól én fogom és szeretnék egy kicsit képbe kerülni, hogy egyetlen személyem miből mennyit fogyaszt havonta. Fogalmam sincs, hol lehet ezeket leolvasni, tehát az eddigi fogyasztásomat sem tudom megsaccolni.

Azt viszont tudom, mit hányszor/ hány óráig használok. Ha privátban megírnám a havi szükségleteimet, valaki lenne olyan kedves, hogy átfutja és ír egy kb. összeget?

Hálás lennék.

Köszönöm előre is

19 L

2022. júl. 22. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34 éves vagyok és már 2 éve egyedül lakom szóval nekem nincsenek extrák nem vasalóm a hajam csak 1 tévém van mikro állandó hűtő is és a telomat is naponta szoktam tölteni és a meleg vizemet nem bojler állítja elő számítógépem sincs minden nap bekapcsolva mert hozzá tartozik hogy 4 nap 12 órában dolgozom folyamatos műszakban szóval akkor szinte itthon se vagyok nem megy se téve semmi én diktálom a villanyt és úgy fizettem havi 2500-3000 körül szóval durván 50-60 kW ot szoktam diktálni de olyan hónapom is volt hogy csak 1500 Ft-ot fizettem mert mint írtam sokat nem vagyok itthon heti kétszer megy a mosógép egyszer fekete majd színes ruhákat mosok és ez egy 2 órás program mert nyáron szeretem 60 fokon mosni a ruháimat. A víz számlám 2 havonta 3500 Ft. A 4 köbmétert még nem sikerült egyszer se tullépni persze ehhez hozzá tartozik hogy ritkán mosogatók mert nem nagyon főzök ezek által nincs is nagyon mit elmosni. Munka helyen eszem amikor meg itthon vagyok rendelek mert sokáig dolgoztam másod állásban és őszinte leszek nem volt már kedvem utána semmihez + szép kártyám van úgy is le kell vásárolni. És városban lakom megyeszékhelyen. Szerintem villanyszámla 5 ezer víz szintén hát gáz az meg attól függ hogy mennyire fázol de szerintem most kB mindenki spórolni fog én átlag alapján 770 köbméter gázt használtam el tavaly ezt írja az applikáciom annyi hogy a konyhában nem fütöttem és a fürdőben is hő sugárzót használtam. Szerintem ha fűtést meg mindent veszünk olyan 25-30 ezer lesz a rezsid téli hónapban nyáron persze kevesebb
2022. júl. 23. 17:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha hozzám költözöl 0
2022. júl. 24. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!