Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kisgyerekesek, a ti rezsitek...

Kisgyerekesek, a ti rezsitek belefér az "átlagfogyasztásba"?

Figyelt kérdés

2022. júl. 17. 22:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Én nem pontoztalak le, sőt, nem is pontoztam senkit.

Egyszerűen csak hihetetlen amit írsz, attól még elfogadom.

Csak nehezen sikerül elhinnem, hogy évi 43 ezer forintból megvan a fűtés és melegvíz???? Milyen fűtési rendszer ez? Hány m2 a lakás?

Az áram is rendkívül hihetetlen, egyszerűen hihetetlen. Szárítógép, klíma??? A legnagyobb áramzabálók. Valami van még a háttérben, amit nem mondasz. Milyen gyakran főztök?

2022. júl. 19. 08:27
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy írtam, gázcirkó. 60 m2. Vízből havi 10 m3-t fogyasztunk, ebből kb. a felét melegítjük. Eolo kazánnal. Télen 22 fokot tartunk.

Mosógép, szárítógép naponta, kétnaponta. Klíma csak ha 27 fok felé megy a lakás, ez csak kinti tartós 30fok felettinél van. Most 24 klíma nélkül. Tartós home office. Főzni hétköznap csak egyfogásos vacsorát, hétvégén ebédet.

És igen, megvan ennyiből.

Gyerekek előtt meg a fele se volt. És olyannyira hihetetlen, hogy áramból mi fogyasztunk a legtöbbet az egész emeleten. A mi villanyóránk pörög a legjobban. A gáz lakason belül van, azt nem tudom összehasonlítani.

2022. júl. 19. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Dehogy férünk bele.... amikor ketten voltunk se fértünk bele!

Gáz 280-300 köb télen, villany 350 kwh!

2022. júl. 20. 21:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha álltalányt vesznek figyelembe, akkor a gázzal igen, mert van mellette vegyestüzelés. Ha az aktuális havit kell fizetni, akkor nem.

A villannyal is bele férnénk neccesen, ha általány lehetne, de nekünk már olyan digitális az óra, hogy nem kell sem leolvasni, sem diktálni, mert az adatokat bent látják...így nyáron igen, télen nagyon nem férünk bele.

Kevés az infó...hogy ezeket, hogy nézik.

2022. júl. 21. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Miért pontozzák le azokat akik átlag alatt vannak?XDDD Ide csak trollok járnak?
2022. júl. 21. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!