Észrevettétek,hogy a gáz fűtőértéke megváltozott és ugyanannyi gáz nem melegíti fel rendesen a vizet?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 16:53
1/12 anonim válasza:
Ez már régen is így volt, főleg ha hideg volt tiszta sárga lángon égett ami nem futott annyira de az órát pörgette..
2/12 Japán Gulyás válasza:
Tök mindegy, mert évek óta fűtőértékre fizetsz, nem térfogagtra.
3/12 A kérdező kommentje:
De a mai naptól hidegebb a viz
2022. júl. 16. 17:12
4/12 anonim válasza:
A gáznál a fűtőérték után határozták meg a gáz árát,julban. .
Ahogy 1 óra leolvasótól a közelmúltban megtudtam,133-140 ft között mozog ezért.
Akkor most miért m3 fogyasztás határoztak meg.Eleve a gyengébb gáznál több fogy .
5/12 anonim válasza:
nyugi, ezeket hozzánemértő firkászok, és alkalmatlan államtitkárok mondják. A végrehajtási utasítás még nem jött ki, addig nincs értelme aggódni.
6/12 anonim válasza:
Mivel a kormány köbméterről beszélt, azért a szolgáltatók tovább hígítják a gázt, hogy minél inkább meghaladjuk az átlagos fogyasztást, és fizessünk még néhány tízezerrel többet.
7/12 A kérdező kommentje:
6.
Ezt vettem észre, hirtelen nem fűtötte fel a gáz úgy a vizet
2022. júl. 16. 18:31
8/12 anonim válasza:
Bojlert érdemes megnézi, hogy nem e vízköves, mert akkor is nehezebben fűti fel.
9/12 A kérdező kommentje:
8.
Nem bojler és Vadi új,tudom hogy mi van
2022. júl. 16. 18:50
10/12 anonim válasza:
Ha sárga lánggal ég, akkor a levegő (oxigén) ellátással van probléma. Kék lánggal kell égjen.
Az egyik égő nálam is ilyen, többször kitisztítottam, de em jutok előre. Nem használom azt az égőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!