Lehetséges hogy àtvertek elekromos gépekkel? Mert egy kivétellel minden a+ vagy energiatakarékos DE
De a szàmla szerint mégsem. Nem értem.
Ami van 80 literes hajdu bojler
Gorenje kombihuto
Zanussi mikrò
Sencor tv
De pl a tv amit megy az kevés a mikrò napi pàr percet.
Egy dolog van ami régebbi és ezen nincs jelzés sem vagy nincsenek papírjai h energiatakarekos lenne.
Samsung mosògép. Kétnaponta megy.
Ez zabàl olyan jelentösen? Sajnos nem vagyok elektronikàhoz értö.
sántít a hasonlat, de aki akarja, az érti...nem nagyon eszem, mert diétáznom kellene, kövér vagyok..... ebből is egy falatka, abból is egy kis falatka, amabból is csak egy szem, de egész nap..aztán csodálkozom,hogy estére több kalóriát nyomtam be asok kis falatkával, mint szabadna.
Nos a háztartási gépek is ilyenek..nekünk a mosogatógép, a hűtő, a mosógép, meg még néhány apróság három keresztes, nagyon energiatakarékos..a teljes világítás, még a garázs is csak led lámpás..éppenhogy a határ alatt vagyunk..ha a feleségem sütne, akkor már nem, mert a villanyóra teker piszkosul..
Nem vágtak át, hanem észre sem veszed, és apránként összejön egy szép számla
Valami megnyomja de még nem jöttem rà mi. A hütö önleolvasztòs és az pont 4 éves csak. Az izzòk ledesek a konyhàban hasznàlok egyet meg a szobàban egyet ami hosszabb ideig megy. Most ahogy írjàk gondolok bele h pl vasalòm nincs nem szoktam vasalni 😄
Off a bojlert hol lehet levenni?
Nekünk a bojler miatt lett bevezetve az éjszakai áram.
A bojler többet fogyaszt mint a többi eszköz összesen.
Van éjszakai àramom de a kettö egyben szàmit nem? Vagy külön?
Mosògép lehet a ludas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!