Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Agusztustól az egy évvel...

Mindentudó99 kérdése:

Agusztustól az egy évvel korábbi havi fogyasztás után kell fizetni. Ez a terv. De mi van ha én többet nem óhajtok gázzal fűteni?

Figyelt kérdés
Elég lenne a kb 15000 es keret fürdeni mosogatni. Nem állíthatom kisebbre a havi álltalányt? Egy évig fizessek olyan gázért amit nem fogyasztottam el?
2022. júl. 15. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
#10, első évben visszakapod szerintem a túlfogyasztásodat, utána milyen alapon kapnád? Csak rendszerhasználati díjat fizetsz.
2022. júl. 16. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

11.

Azt a többletgázt az állambácsinak ki kellett fizetnie abban a hónapban. Az eladót nem fogja érdekekni, hogy fél év múlva meg majd éppen kevesebbet vesz, már csak azért sem, mert az szabadpiaci ár, semmi jelentősége. Pont erről szól a történet, amilyen áron jött, olyan árat fizetsz érte.

2022. júl. 16. 11:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Úgy látom továbbra se éttitek

Azt mondták persze lehet módosul hogy autómatkusan küldik agusztustól a tavaj agusztisban mért mennyisègröl a számlát. De én agusztustól csak minimális gázt fogyasztanék. Akkor mire fel fizetnék többet?

2022. júl. 16. 18:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13, mit nem értesz ezen még mindig? Bemész, és kéred őket, hogy állítsák nullára a havi átalányodat. Ha van online fiókod, te magad is megteheted ezt.
2022. júl. 16. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:

"Úgy látom továbbra se éttitek"

Te nem érted a válaszokat, vagy csak trollkodsz.

2022. júl. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!