Mi lesz most azokkal, akik elektromos kazánnal, infra panelekkel fűtenek?
Mi lenne? Három opció van:
- kifizetjük a magasabb árat
- átalakítjuk a fűtést
- nem, vagy kevésbé fűtünk
Hogy a 3 közül ki melyiket csinálja, az egyéni lehetőségektől függ.
Nekünk villanyfűtés van, egyelőre fogalmam sincs, majd ha végre valahára hajlandóak lesznek kinyögni a részleteket, akkor meglátjuk.
Hűt ez az, azért ez sok mindentől függ.
Eleve értelmetlen ez az egész, hiszen villanyt lehet szénből is csinálni (bár épp ellenkezik a trendi álláspontokkal), gázt meg nem olyan egyszerű, tehát a villany felé kéne terelni a népet, nem pedig a gázra.
Fűtök fával ameddig az meg tudom venni.
Rengeteg barátom mondta, hogy dobjam ki a ronda vaskandallót, amikor beszereltettem a klímákat. Még jó, hogy biztonsági játékos vagyok és nem hallgattam rájuk.
Tetszettek volna másra szavazni, nem a pénzosztásra. Tudni lehetett, hogy kétszeresen veszik vissza, mert nem a nyomdából érkezett egyenesen.
Én direkt "több lábon állok" a fűtéssel is, mert a fidesznél nincs jogbiztonság, bármikor kitalálnak valami hülyeséget, ami éjféltől már törvény is így pedig nen lehet hosszútávra tervezni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!