Hogyan oldjuk meg a fütést ha ilyen àrak mellett akkora összeg lesz a szàmla, amennyit keresünk szinte?
Lekapcsolni kiskorù gyerekek miatt nem lehet, illetve mert szétfagy a rendszer /emeletes hàz/ falun, örökség.
Gondoltam kandallòra de férjem gyorsan leoltott h nincs megfelelö kémény hozzà. Akkor nemtudom.
A fözés nem sok ovi suli idöben föleg kevesebb. Azért a kidugod valahol nem így megy, meg a fürdövel mi lesz? Kazànunk van nem lehet a fürdöben is levenni a fütést.
Kàlyha kémènyrakàs utòlag ezeknek jàrunk utàna.
Én azt nem értem, hogy miért laktok ilyen feleslegesen nagy, fenntarthatatlan házban?? Miért most kell ezen godnolkodni?
A házat már rég el kellett volna adni, és elfelezni az árát másik örökössel. Ha nem tettétek, akkor viszont nem kellett hitelre/albérletre költenetek, mint másoknak, abból a pénzből miért nem korszerűsítettetek már?
16 vidéken faluban szinte semmit nem kapnànk érte, ugy voltunk vele még mindig olcsòbb mint albérletet fizetni.Testvéremnek van hàza tudta h én jobban ràszorulok hagyta h hasznàljam.
Nem vagyunk gazdagok, a felretett pénzünk sem tul sok. És mint közös hàz akkor felùjítani sem egyszerü ... Hiszen ö nem akar költeni rà jogosan.
De én nem értem, ha sosem volt elegendő pénzetek, még egy kis lakás önerejére sem, akkor minek vállaltatok gyereket?
Elöbb tanulni még dolgozni kellett volna, megteremteni a feltételeket - akár külföldön, mint sokan teszik -, és csak utána gyereket vállalni. Nem albérletbe kevés pénzzel.
18 Kis lakàsra lett volna de mivel üresen àllt a hàz adta magàt h ide jöjjünk ne albérletbe legyünk.
Tanultam több szakmai végzettséggel rendelkezem annyi, hogy nem vagyunk milliomosok. Vagy csak 100 milliòval lehet gyereket vàllalni? Nem koldusok vagyunk csak a rezsi elszàllàsra nem szàmítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!