Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyivel fog nőni a rezsid...

Mennyivel fog nőni a rezsid augusztustól?

Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 23:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az attól függ, mennyire tudjuk az általános iskolás matematikát. Megadtak az éves átlagnak két számot. 2523 kilowattóra az áramra, és 1729 köbméter a gázra. Az e feletti részt emelt áron kapjuk. Az áramot 6,5-tel kell megszorozni, a gázt 9-cel a felső résznél. A baj azzal van, hogy az éves átlag/12-vel hasonlítgatják össze majd a havi fogyasztásomat, így nyáron a 2000 forintos gázom nem változik, télen az 50 ezresem majd sokkal több lesz, és még benzines aggregátorral is olcsóbban fogok kijönni. Pedig az éves átlagfogyasztásom kicsi, mert csak fűtésre használok gázt. Ez a problémát felvetettem a kollégáimnak is, 10-ből 4 nem értette, pedig mindnek van érettségije. Nekem kiesett a falat a számból, mikor vacsi közben a híradót hallgattam. Remélem, hogy tényleg összeadják a januártól fogyasztott mennyiségeket, és azt nézik, mert másképpen csalás lenne.
2022. júl. 15. 04:54
 12/12 Tom Benko ***** válasza:

Passz. Amíg pontos adatokat nem látni, nem tudom.

Ami biztos, télen a családosok rohadt boldogok lesznek. Meg az is, aki árammal fűt, vagy gázról megy fűtés, konyha, melegvíz.

142m³ gáz egyedülállónak panelban elmegy fűtésre. Úgy, hogy alig van otthon.

2022. júl. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!