Miert kuldenek rezszamlat ha diktalom a havi meroora allast?
Fizetem minden honapban, diktalas alapjan
Most megis kikuldtek 20.000ft rezszamlat
1/1 mert fel ora utan sem kapcsoltak be telefonon, interneten pedig nincs ra valasz, de ha nem tudnad, ez egy kerdezos oldal.
2/2 applikacion keresztul kaptam a szamlat, eredeti
Nem ide kell írogatni! - magam is ezt vallom - Hanem utána kell nézni a szolgáltatónál!
Ha nem írták le, nem indokolták meg a különböztet, akkor számon kell kérni, mi ez a tétel!
Eleve ott kezdődik, milyen óráról beszélünk? Víz, gáz, villany?
Éves mérőóraleolvasás mindegyik estében van, amikor ellenőrzi a szolgáltató az önként történő óraleolvasást.
Eltérő éves egyenleg adódhat a rossz leolvasásból, az inflációból, az állami támogatások változásából, de akár az óra hibájából vagy az éves leolvasás pontatlanságából (óraleolvasó hanyagságából), stb.
𝗘𝗿𝗿𝗲 𝗶𝘁𝘁 𝗻𝗲𝗺 𝗳𝗼𝗴𝘀𝘇 𝗲́𝗿𝗱𝗲𝗺𝗯𝗲𝗻 𝘀𝗲𝗴𝗶́𝘁𝘀𝗲́𝗴𝗲𝘁 𝗸𝗮𝗽𝗻𝗶!
Az eves leolvasas decemberben van szerintuk
Felhivtam oket telefonon, azt a valaszt kaptam, hogy attol ugyanugy kuldhetik mint a tobbi szamlat
Nekünk is nonstop küldi az elmű (vagy mvm vagy mi a fene a nevük), teljesen alap a havi 3-4 számla, utána sztornózzák őket.
Már rákérdeztünk az ügyfélszolgálatnál, simán tagadták.
Egy ismerősöm szerint így tartják életben a postát, így 3-4x annyi levelet lehet kiküldeni.
Ja, címkék alapján azt hittem eon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!