Az EON-nal mikor van diktalasi idoszak?
Mikor kell meroora allast bejelenteni?
Ti mikor diktaltok?
Velem allandoan kicsesznek…. 3 munkatars 3 kulonbozo diktalasi idoszakot adott meg, az appon keresztul nem kuldenek emlekeztetot, mar beleuntam
Ha valaki szinten diktal, es leirna mikor kell azt megkoszonnem
Koszonom szepen
Beleptem az online feluletre, viszont nem nagyon ertem😵💫
Azt irja a kovetkezo diktalas esedekessege 11.28-tol
Viszont a rogzitett marciusi merooraallasnal be lehet potyogni a jelenlegi merooraallast
Abból amiket írtál, én ezt javaslom:
Mivel nincs diktalasi idő, te most átalány alapján kapod a részszámlát. 11.28 pedig az éves leolvasás, amit helyettesíthetsz. Azonban ha jókor bediktálod valamelyik hónapban, akkor automatikusan át leszel rakva diktálósba, vagy az ügyfélszolgálaton kéred. Ha van részszámlád, akkor az elszámolási időszak utáni nap diktáld be és sikerülni fog. Kb 28-a körül lesz, de ez munkanap alapján van, így változhat, de az éves alapján saccolva ki lehet számolni:)
Ha sehogy nem megy, akkor nem erőltetném, hisz felesleges ezzel bajlódni, mert egy jól beállított átalány ezt megoldja... De ha mégis szeretnéd és nem megy (meglepne😅), akkor meg fotózd le a mérőt, ügyfélszámmal emailben küld el, hogy innentől diktálni akarsz aztán majd megoldódik:) de az előbbi működik és sokkal egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!