Havi 60 ezer forint kizárólag fűtésre és csak a fűtési szezonban, nyáron nem, nagyon soknak számít?
Szerintem a kérdező egy gyerek aki nem kaptam meg karácsonyra a legújabb Iphone-t, mert szülei leoltották azzal, hogy sok lett a fűtésszámla.😅
Ezért nem esik le neki, hogy a fűtés költség nagyon függ attól, hogy mekkora a lakás, vagy hány fokra van fűtve, szigetelve van-e stb.
Lehet van kistesó is aki miatt meg muszáj melegnek lenni, de régiek az ablakok. Sőt plusz szívás ha a szomszédok nem fűtenek, és a falakon elmegy a meleg. Kolégám is így járt, hogy maxon mentek a radiátorok, de majdnem fáztak.
Kérdés neked sok-e?
Nálam kb 120 nm családi ház úgy havi 25000ft.De apám van hogy 26 fokot csinál.
#20-s Te egy ZSENI VAGY! Minden őszinte, szívből jövő elismerésem a Tiéd!
Köszönöm szépen az érthető, lényegre törő, a kérdésemet tökéletesen és maradéktalanul megválaszoló leírásodat a listával egyetemben.
Többi válaszolón jókat mosolyogtam miket okoskodtak ki, szenzációs ötletek!
Kár hogy szövegértésben nem ekkora pengék, nem is tudom hogy tudnak így az életben elnavigálni.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
És hogy a többieknek is legyen valami örömük: 50 múltam, fizetek rezsit, jelenleg havi 40-45 ezer körül, kertes ÁTLAGOS 😃 családi ház.
Természetesen csak akkor van költség ha tél van és fűtök.
Bónusz 🙂 : fával és brikettel.
Titkolod a releváns adatokat és csodálkozol, hogy nem kapsz érdemi választ.
Egy pszichológus tudna csemegézni a személyiségeden.
Én nem vagyok pszichológus, ezért csak mosolygok rajtad. :-)))
24: Nálunk egy átlagos lakás 1 főnek 30-70 nm, aminek az átlagos fűtése évi 30-90 000 Ft. Átlagos lakás 3 főnek 40-120 nm, aminek az átlagos fűtése évi 40-150 000 Ft.
Már amennyire tudhatom, mert ugye nem szoktuk idegenekkel, de még ismerősökkel se kérdezgetni egymást, hogy te, villannyal mennyire jön ki, távfűtés mennyi, hűszivattyúval mennyi a fűtésed és hány nm-en és hány fok van... jellemzően a sajtját tudja mindenki.
Máshol nem tudom, mi számít átlagosnak, de még az átlagoson belül is van egy 2-3-mas szorzó. Itt a gázfűtés az átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!