Havi 60 ezer forint kizárólag fűtésre és csak a fűtési szezonban, nyáron nem, nagyon soknak számít?
Csakhogy egy szóval nem írtam hogy "prémium ingatlan", épp azt írom hogy "átlagos", lényegtelen.
Nyilván ha egy kastély lenne vagy egy 20 négyzetméteres vályog, akkor írtam volna.
Feladom :-)
"és ahogy korábban is írták egy 30 m2-es szigeteletlen lakásnál sok, de egy 200m2-es szigeteltnél nem!"
Nem fordítva?
#14 Ez csak arányosítás ;) , de ha a bentlakó mondjuk 30 fokot szereti, akkor simán lehet ennyi. ;)
De ahogy többször le lett írva, ez így egy értelmetlen kérdés, és szerintem a kérdező még életében nem fitetett rezsit, így nem tudja, hogy milyen sok összetevős dolog. Meg van akinek sok a 60 ezer, vagy aki meg egy táskára minden szívfájdalom nélkül otthagy még jóval többet is.
Ahogy a Kérdező is megfogalmazta ezt a zseniàlisssosss kérdést, úgy én is a vàlaszom.
Talàn.
Kicsit sokallom. Ha nálunk 22 fok helyett 25 lenne, akkor lenne ennyi a számla.
Melyik hónap ez? Mert nekünk a január-február szokott a legtöbb lenni, viszont tavaly júniusban is fűteni kellett... 2021-ben
január: 42 ezer
február: 48 ezer
március: 45 ezer
április: 32 ezer
május: 20 ezer
június: 5 ezer
...
október: 4 ezer
november: 19 ezer
december: 31 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!