Hany literes kukat kell hasznalnia egy csaladnak?
Figyelt kérdés
Sehol nem talalok rola leirast. 2 felnott es egy pici gyerek. 120L-t hasznalunk. Az elottunk levo csalad is 120-ast hasznalt, de ok 4-en voltak. A szolgaltato terel, szoval kesz "tenyekkel" mennek oda ha lehet.2021. dec. 2. 20:55
1/7 anonim válasza:
Kevesled vagy sokallod, vagy mi? Én egyedül vagyok és 120-asat használok. Nálatok nem a szolgáltató adta a kukát?
2/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen gyakran viszik el...
Naponta vagy kéthetente, nem mindegy.
Hogy van-e szelektív hulladékgyűjtő is, vagy kertben tudsz komposztálni, az sem mindegy.
Mennyi csomagolást vesztek meg, az sem mindegy.
Kérd, amit szemre elégnek gondolsz, aztán majd később módosítod.
3/7 anonim válasza:
NINCS olyan, hogy KELL. Használj akkora kukát amekkora a ti igényeiteknek megfelelő.
5/7 anonim válasza:
Sajnos mi is 120 literest választottuk, amikor kiköltöztünk kertesbe.
Aztán a tapasztalat az, hogy még a feléig sem telik meg, mert van a sárga kuka, amibe a papír-műanyag-fém kombó mehet, és van komposztálónk, amibe a növényi hulladék megy. De olyan sokba kerül átváltani más méretre, hogy így hagytuk.
6/7 anonim válasza:
2 en vagyunk,50 l es is bőven elég.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
Heti 1szer viszik el.
Van komposzt sajat.a papirt havi 1szer viszik el.
En azt hittem van vmi ertek h x embernek ennyi az annyi.
2021. dec. 5. 21:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!