Azt mondják nem szabad de szüleimnèl megcsináltuk . Jó kett semmi gond vele. Évek óta. Nyáron végül az egész ház lett kívülről szigeteve. Belülről kb 5 eve lett csinálva melegebb lett jóval.
Az már a múlté,hogy belül nem lehet,vagy éppen nem szabad.
Nálam is úgy van 2 szobában is,ahogy a 4 es írta.
Már öt éve,és semmi gond vele .
2021. nov. 21. 16:26
6/17 anonim válasza:
Ha belül szigetelsz, a falad hűvösebb lesz. Ha jön egy komolyabb tél szépen megfagy a külső vakolat, és elkezd majd lepotyogni.
Ha van vízcső a falban az is elfagyhat.
2021. nov. 21. 18:17
7/17 anonim válasza:
#6 Több mint 10 éve csináltam belső szigetelést, és semmi baja a vakolatnak, pedig közben azért voltak mínusz 20 fokos telek is.
Tökélestes szigetelés nincs, valamennyi hő mindig fog távozni a falon keresztül. Ennyi erővel a dyvit színezett rétege is lepotyoghatna.
Üdv:4-es
2021. nov. 21. 18:38
8/17 anonim válasza:
Nem akarok ilyen elitista érveket felhozni, hogy én építész vagyok, hidd el nekem, hogy rosszul tudod...
Maradjunk annyiban, hogy a te házad, azt csinálsz vele amit akarsz. ;-)
2021. nov. 21. 19:38
9/17 anonim válasza:
Akármelyik szakkönyvet felütöd, kizárólag kívülre kerül a szigetelés. Persze nincs megtiltva, hogy széllel szemben pisiljünk, csak problémák lehetnek belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!