Egy 22nm-es vályogházat mivel a legérdemesebb felfűteni?
Figyelt kérdés
Olyan megoldás kellene, amivel gyorsan tudom felfűteni este, amikor hazaérek. A fogyasztás is szempont persze. Jelenleg elektromos konvektor van, de az nem elég hatékony. Fával érdemes e tüzelni vagy esetleg falra szerelhető hősugárzó jobb lenne e vagy egyeb megoldás.2021. nov. 14. 11:55
1/14 anonim válasza:
Német Ohra kályha, vagy sparhelt.
3/14 anonim válasza:
"Sparhelt" vagy fatüzelésű kályha.
4/14 anonim válasza:
Ha a gyorsaság számít akkor egy komolyabb ventilátoros hősugárzó percek alatt befűt 22 nm-t, addig, amíg elindítod a "rendes" fűtést és már elég az is. Gáz nincs?
5/14 A kérdező kommentje:
Gázt kikötötték tavaly l, mert az óra bent volt és állítólag veszélyes volt.
2021. nov. 14. 12:34
6/14 anonim válasza:
Mutass már pár képet a kunyhódról, és is ilyen kis házikón gondolkodom. Ha jó az áram hálózatod. és bírja, akkor egyértelműen olajkályha kell neked. A sparhelttől büdös leszel, mint a kolera.
7/14 anonim válasza:
A levegőt felfűtöd gyorsan, de a vastag hideg falak elzabálják a hőt pillanatok alatt.
6#"Ha jó az áram hálózatod. és bírja, akkor egyértelműen olajkályha kell neked."
Sztem elírtál valamit!
8/14 anonim válasza:
Az mondjuk durva hogy anno meg átvették úgy a rendszert,hogy az óra bent volt..
Nem tudom a klíma belefér e,de az lenne gazdaságos.
10/14 anonim válasza:
Ezek közül valamelyikkel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!