Mióta MVM van Elmű helyett nektek nem lett több a számla?
Nem nőtt a számla.
Én is azt hittem, de alaposan megnéztem és nem egyhavi (4 heti) van kiszámlázva, hanem kb. 5 heti.
Így arányosan lett magasabb, vagyis nem változott.
Nézzétek meg a számlátokon a dátumokat.
Igazad van, #3-as!
Az utolsó előtti számlánk valóban 2021. 06.23-tól 2021.07.22-ig szólt, a múlt havi pedig 2021.11. 15-től (NEM TÉVEDÉS: 2021. 11. 15-től!), 2021. 08. 31-ig. Ha figyelembe veszem, hogy a novemberi dátum elírás a részükről, akkor valóban július 22-től aug 31-ig bő 5 hét telt el.
Köszönöm a felvilágosítást!
Szívesen.
(Én is dühös lettem amikor megláttam a számlát, de erőt vettem magamon és reklamáló telefon helyett nagy levegőt vettem és tüzetesen átnéztem a számlát.)
Eddig is minden hónapban bediktáltam, és most is bediktálom havonta. Semmit nem változott, és a számla sem késett ettől.
De faterom pl. most kapott 3,5 hónapnyi számlát egyszerre, holott én már 2 számlát fizettem az MVM-nek. Igaz ő átalányt fizet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!