Estefele szoktatok fűteni? Vagy egész nap megy a fűtés?
Figyelt kérdés
Kisgyerekeim vannak, ezért este fürdéshez felszoktam melegíteni a lakást, kb 24fok van bent.
Szomszédaim elmúltak 80évesek őnáluk egész nap megy a fűtés.
2021. szept. 24. 14:39
2/12 mindentudó99 válasza:
A hónap mindegy . Este befűtök már pár napja. 22-23 fokot igénylem
4/12 anonim válasza:
mi este befűtünk, főleg a fürdőszobában. Mindegy milyen hónap van, a hűvös az hűvös. Ha jobban lehűl, akkor bizony egész nap megy takarékon.
5/12 anonim válasza:
Fürdőben este megy az olajradiátor 1 órát...
Máshol nem.
6/12 anonim válasza:
Nálunk még mindig 23 fok van, úgyhogy nem fűtünk.
7/12 anonim válasza:
Megcsináltuk a szigetelést a házon (igaz nem volt olcsó), számomra is hihetlen de tényleg 23 fok van most pillanatnyilag. Ma főztem 1 órát. Ennyi volt a "fűtés".
8/12 anonim válasza:
Még nem fűtöttem, csak a fürdőszobában van egy hősugárzó, azt bekapcsolom 5-10 perccel zuhanyzás előtt, ha kell.
9/12 anonim válasza:
Olajradiátort már 1-2 alkalommal bekapcsoltam, főleg hajmosás és fürdéskor.
De lassan be fog kelleni gyújtani mert az éjszakák egyre hidegebbek.
Első meg úgy látszik ha most mínusz 20 fok lenne, akkor sem fűtene be, mert csak szeptember van 😂 🤦♂️
10/12 anonim válasza:
9: Nyilván másutt laksz, mint ő, nálunk télen se hűl le 19 fok alá a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!