Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Havi 300000 Ft nettóból meg...

Havi 300000 Ft nettóból meg lehet úgy élni egyedül Budapesten, ha az embernek semmije sincs? Úgy értem hogy nincs se lakásom, se ismerősöm se semmi. Csak én lennék és a pénz.

Figyelt kérdés
2021. szept. 11. 11:31
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
23%

6os! egy szoba 60ból nem igazán jön ki mostanság főleg nem rezsivel együtt. A havi 100ezer megspórolással 5 evig, az 6 millió amivel manapság szintén nem sokra mész lakásvásárlás tekintetében.

Nyilván ha ketten vagytok úgy már jobban eloszlanak a költségek, de a kérdés nem ez volt.

2021. szept. 11. 21:29
 12/22 anonim válasza:
0%
#11 és akkor még nem is evett...
2021. szept. 12. 07:55
 13/22 A kérdező kommentje:
11 önerőt írt. 6 millió kevés önerőnek?
2021. szept. 12. 08:22
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező,

nem értek egyet a #8 alatti reagálásoddal. Kitartok amellett, hogy 300-ezerból nem mindenki egyformán jön ki. Ha most valaki azt írja, hogy ő ebből nem jön ki (csak nem vallja be hogy miért, mivel hogy sokat költ a divatos ruhára, lábbelire, bárokra, nőkre, előkelő vendéglőkre), akkor Te ezt ne fogadd el (csakhogy nem tudod, ő miért nem jön ki belőle). Ha Te ennél szerényebb, meggondoltabb vagy, akkor akár a 300-ezer is elegendő. Úgy látom, Te ez utóbbi vagy. Most is tudod, mennyiből jössz ki havonta. Budapesten, nagyvárosokban drágább az élet mint egy vidéki kisvárosban.

2021. szept. 12. 08:52
 15/22 A kérdező kommentje:

Az ezzel a gond hogy senki se írta hogy mindenki egyformán jön ki. Ugyanakkor akinek csak 300 ezer van abból egyik se fog többet költeni. Ezt vitatni ostobaság.

Elfogadni itt bármit nem csak szintén ostobaság hanem az üzemeltetők ki is emelik hogy itt nem feltétlenül szakmai válaszok hangzanak el. És oké ez itt nem igazán szakmaiság, de attól még igaz hogy bármit írnak itt azt nem egyetemes igazságként kell elfogadni, hanem utána kell nézni. Amúgy nem a ruhák éttermek stb érdekelnek hanem a rezsi a bérlés és a bolti élelmiszerárak. Ha azok túl magasak akkor megintcsak nem elfogadásról és el nem fogadásrol van szó.az hogy vidéken mennyi egy albérlet annak nincs jelentősége ha Budapestről van szó.

2021. szept. 12. 09:24
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

6-os vagyok

Már miért ne lenne 60ezerből, rezsivel együtt szoba?

Megnézted, vagy csak kötözködni szeretnél?

[link]

A 6 millió pedig elég egy kis lakás önrészére, de ezen sem vitatkozom, mivel mi ebben (és így) pont most vagyunk benne. Persze el lehet 300 ezret, sőt a dupláját/tripláját is tapsolni havonta, nem nagy kunszt és közben írni a negatív lehúzó kommenteket, csak akkor semmire nem jutsz még 50 év múlva sem!

Mi nem így gondolkozunk, bocs’!

2021. szept. 12. 10:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, hogy ingyenes pénzügyi tanácsadást vársz itt, közben megsértődsz amiatt, hogy egy rosszul feltett kérdésre nem kaptál érdemleges választ.

Kérdező, a kérdésedben nem adtál meg paramétereket, hogy te mire költesz vagy költenél egy adott hónapban, így mi honnan tudjuk, hogy kijössz-e 300-ból vagy sem.

Igen, ki lehet jönni ennyiből, van aki pesten 180 ezerből is megél és van aki 500 ezerből se tud. És ez nem hely függvénye, hogy pest vagy vidék, hanem az igények szabnak határt!!! Példaként: Lehet én havi 3x járok bulikázni, így nem marad pénzem drága étteremre, de lehet te egyáltalán nem költesz erre. De ez megint nem attól függ, hogy mennyit keresek, mert ha utálok moziba járni, akkor erre akkor sem fogok költeni ha dupláját keresem a 300-nak.

Rezsi, albérlet, élelmiszerárak - ezeknek utána tudsz nézni a neten. Kezdd el böngészni az albérlet hirdetéseket, a rezsit is meg szokták adni. Élelmiszerárak tekintetében a pesti spárban is ugyanannyiba kerül a kifli mint a vidékiben. A kis sarki boltokban viszont biztos van eltérés.

Szépen írd össze a kiadásaidat és meglátod, hogy neked mennyi pénzre van szükséged egy hónapban és fenn tudsz-e ebből tartani egy albérletet vagy sem.

Sok sikert hozzá!

2021. szept. 12. 14:11
 18/22 A kérdező kommentje:

Kaptam érdemleges választ. Hogy nem vetted észre, az nem az én problémám.

Ha sertodesnek veszed azt ha azoknak is válaszolok akik nem adtak érdemleges választ, az se az én problémám.

Ha pénzt kérnél a nem érdemleges választ az végképp nem az én problémám de még az se ha erre a kérdésre adott érdemleges válaszért kérned.

Nem kell adni paramétereket hisz tudni kell bérleti díj kell rezsi kell étel. Tovább kombinálni értelmetlen ép az általad említett okok miatt.

A neten nézek ép utána ha nem vetted volna észre.

Nincs minden faluban Spar de nem is a kifli ára érdekel.

2021. szept. 12. 14:21
 19/22 anonim válasza:
100%
Miért nem lehet a kérdezőt is lepontozni??? Ritka bunkó
2021. szept. 12. 15:16
 20/22 A kérdező kommentje:
Értelmesen kell válaszolni. S akkor nem reagálok értelmetlen valaszra. Ez a titok.
2021. szept. 12. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!