Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Május végével ki az, aki még...

Május végével ki az, aki még fűt? (És ha igen, akkor mivel?)

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 14:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#20, persze, mi fizetjük. Csak jó lenne hosszú távon a jó irányba terelgetni a népet, ha már a közös pénzből megy. Nem arra terelni őket, hogy akkora palotát építsenek a csokból, amit utána fönntartani se tudnak, pláne nem fizetni a hitelt, amihez a csok volt az önerő, aztán megint a közös pénzből kell kimenteni őket.
2021. máj. 26. 12:30
 22/27 anonim ***** válasza:

A nép vakitás

Illetve a magyar társadalom hülyesége ha szabad így fogalmaznom jobb kell több kell mint a szomszédomé.Az mindegy hogy mi az ára vagy megy e.Vagy ha meghalt az én tehetem haljon meg a másik gazdáé is.Pia cigi kaja legyen a többi nem számít és társai.

2021. máj. 26. 12:35
 23/27 anonim ***** válasza:

#22, ez nem a magyar nép sajnos, ez az emberi lélek tulajdonsága, nemzettől függetlenül. Abban valószínűleg igazad lehet, hogy itt valamivel rosszabb, mert még tart a szocializmus hatása. Gondolom hallottad, hogy a lottónyertesek általában pár év múlva tönremennek. Ami elgondolkoztató, hogy a lottónyertesek szomszédjai még gyakrabban mennek tönkre. Mert nem tudják, mitől megy ilyen jól a szomszédnak hirtelen, de tartani próbálják a tempót.

Sajnos ezt csak nagyon alapos oktatással lehetne orvosolni, de a pénzügyi nevelés nálunk kifullad a matematika órai százalékszámításban, rosszabb esetben azt se tanulják meg rendesen.

2021. máj. 26. 12:40
 24/27 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele hogy a saját házam tája legyen rendbe.Az hogy mit akar a szomszéd csinálni miattam palotát is húzhat fel a saját telkén nem izgat én biztos nem utánoznám még ha megtehetném se.
2021. máj. 26. 12:46
 25/27 anonim ***** válasza:
A padlófűtést lekapcsoltam és csak a nappaliban - hiszen ott vagyunk a legtöbbet - inverteres hűtő-fűtő klimával temperálok 23-24 fokra - "eco " üzemben, nagyon pici áramfogyasztás mellett.Utálok " tajga" szerkóban lenni otthon.
2021. máj. 27. 15:50
 26/27 anonim ***** válasza:

A 15/25 - ösnek válaszolnám, hogy könnyen beszél az.....

.....aki nem dadog!

Vazze!

Ne hetvenkedj a "kvázi passzív" házaddal!!

És ne fikázd a másikat!!

Panyimájes?? (kérdezi a ruszki)

2021. máj. 27. 16:00
 27/27 anonim ***** válasza:
Az egyik szobában még őrlángon van a konvektor, mert 84 éves anyukám fekvőbeteg, és fázós.
2021. máj. 27. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!