Klímával fűteni 20m2-t?
1-es vagyok. 2 hetente takaritom a szűrőjét.
Ja és ebben van valami extra szűrő meg ionízátor, és talán emiatt a felszerelésük óta kevésbé vagyunk betegek. Én például az elmúlt másfél-két évben nem szenvedtem felső légúti megbetegedésben.
Én klímával fűtöm az 50nm otthonom. A rezsink, 2 főre úgy, hogy minden árammal megy havonta sosem több, mint 20.000 Ft. Egyszeri beruházással, ha megoldható akkor a H tarifa bekötésével október 15 - április 15-ig olcsóbb jóval az áram a fűtésre. Ez szerintem egy jó cikk a tarifákról: [link]
Egyébként nálunk Fujitsu LTCA klímák vannak felszerelve és szeretjük.
Szia,
Én egy 20m2-es helyiséget fűtök egy 3.5kWh-os klímával. Napi 24 órában üzemelnek 22.5 fokra állítva,kb.23.5 fokot tartja folyamatosan,a leghidegebb napok fogyasztása max 8kWh volt . Én H tarifával üzemeltetem de ez a fogyasztás nappali árammal is max havi 10 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!