Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Három héttel később fizettem...

Három héttel később fizettem be a lakásbiztosítást, most mi lesz?

Figyelt kérdés

Elfelejtkeztem róla, és véletlenül három héttel később sikerült csak befizetni a lakásbiztosítást. Április elseje volt a határidő, én pedig április 22-én fizettem be. A lakáshitel mellé kell fizetni kötelezően.

Most mi lesz? Ugye nem mondják fel a hitelt?

A szerződés nem tudom hol van, nagyon régen lett megkötve és nem is én kötöttem, hanem a szüleim, csak most én vagyok a házban. Nekik nem is merem mondani, hogy hogy elcsesztem ezt.

2021. ápr. 23. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket és kérdezd meg! Ha felmondták, akkor kötsz egy újat, nem nagy dolog, én online kötöttem legutóbb.
2021. ápr. 23. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
Ez komoly kérdés? Hány éves vagy, 5??? A szellemi szinted ott van kábé.
2021. ápr. 23. 21:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne? semmi.

Nincs elmaradt részlet ettől, meg nem egy hónap után történnek a dolgok

2021. ápr. 23. 21:35
 4/14 A kérdező kommentje:

Igen, komoly kérdés. Nemrég óta lakom egyedül, és még szinte semmit nem tudok, hogy hogy működik. Gondolom mikor te laktàl egyedül életedben először, akkor már az első héten mindent tudtál.

Az éves zárásokat is most kaptam meg, azt se tudtam, hogy hogy működik, meg túlfizetés esetén mit kell tenni, most tanulom ezeket. Eddig nem intéztem soha semmi ilyet. Maximum elmentem a postára feladni a csekket, és ennyi. Most hirtelen a nyakamba szakadt minden, és muszáj megtanulnom a dolgokat minél gyorsabban.

2021. ápr. 23. 21:35
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
ezeket már otthon meg lehet tanulni, ha figyelsz amúgy
2021. ápr. 23. 21:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ennyire azért nem bonyolult. 3 hétnél nem fognak semmit csinálni. Amúgyis kapsz felszólítást előtte.
2021. ápr. 23. 21:41
 7/14 A kérdező kommentje:

Hát, megmondom őszintén, nem nagyon figyeltem az elmúlt években ilyenekre. Most tanultam meg a hetekben alapdolgokat, például a porzsák cserét is a porszívóban, meg főzni tanulgattam, stb. De a rezsivel kapcsolatban még nem tudok mindent.

Köszönöm az értelmes válaszokat, megnyugodtam!

2021. ápr. 23. 22:36
 8/14 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Az semmi. Nincs gond.
2021. ápr. 24. 03:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a biztosítós csaj, hogy mindegy melyik nap, csak abban a hónapban legyen elutalva.
2021. ápr. 24. 05:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor lenne problémád, ha a késési időszakban történt volna valamilyen biztosítási esemény, de nem történt.

Egyezz meg a biztosítóval a csoportos beszedésről. Akkor ők automatikusan levonják minden hónapban. Jobba (előnyösebb), ha évente egyszer fizetsz. Ebben az esetben csak arra kell ügyelned, hogy az aktuális hónapban (napon) legyen annyi pénz a számládon, hogy lehívhassák.

2021. ápr. 24. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!