Egy 52nm-es lakás klima fűtése mennyi lehet kb egy hónapra vagy egy téli idényben?
Nekem valamivel nagyobb területet füt egy 3,5kWattos, erre ezért rásegítek ha többet vagyok itthon, és nulla fok alá esik a hőmérséklet kint. Ez úgy havi szinten 5-10 ezer forint közti összeggel nyomja meg a villanyszámlát havonta.
Fő fűtésnek, ekkora lakásban már kellene egy 5,3-as, szerintem 10-15-ből kifűtené megfelelő szigetelés mellett.
3.Köszi,erre voltam kíváncsi.
Nezegetek egy házat, ki van kötve a gázóra, vagyis leszerelve, hirtelen az jutott eszembe, ha megvennèm, nem a gázzal szórakoznèk, valamiért tartok is tőle. Akkor viszont nem tudnék rásegiteni ha szükséges.
Értem,tehát valami csak jó lenne, ami ha úgy van, rátudok segíteni.
Nekem azért minimum 23 fok kell, hogy jól érezzem magam, nem szeretnék 3puloverben lenni a lakásban.
Most távhősben lakom, itt pólóban vagyok télen is, megszoktam. Itt februárban 24ezer volt a számla, abban ugye benne van a melegviz is. Annyiból akkor jó esetben kijönne a klimával is ha jól értem.
Pedig a gáznál olcsóbb fűtést nem fogsz találni.
Egy olyan klíma ami a valóságban is kifűti a házadat nem lesz olcsó mulatság.
Ahogyan az üzemeltetése sem lesz az, ha te 23 fokot szeretnél bent, miközben kint röpködnek a mínuszok.
Ikerháznak a felső szintje, téglából van, tehát nem panellakás.
Biztos olcsóbb a cirkó, de valamiért félek tőle. Maga az a gázboyler vagy mi az, már az is fèlelmetes.. nekem. :(
Biztos meglehet szokni, csak idegenkedem tőle.
Nimcs szigetelve sem, az alsó lakók az ő részüket látom fotón, leszigeteltèk.
Itt viszont penèszfoltokat is látok a szobákban!
Lehet jobb ha a panelben maradok?! Egyelőre vacilálok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!