Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Egy 100m2 háznak mennyi a...

Egy 100m2 háznak mennyi a havi fűtés számlája gáz konvetornál?

Figyelt kérdés

Egy rendesen leszigetelt 100m2 háznak kb mennyi egy hónapra a gáz számla?

5 helyiség van és parapett vagy is gáz konvektor van.

Újj szigetelés és nyilászárók cserélve.

2021. febr. 1. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mit mondjak erre nincs pénz ? A nélkül nem megy,vagy mint régi világba csak ott fűtöttek ahol éppen voltak .

És nem volt 14-foknál több,jó mondjuk nem is voltak náthásak meg allergiások .

2021. febr. 1. 17:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Kondenzációs kazánra kellene váltanod ,az tény hogy rengetegbe kerül,bár most van ez a lakásfelújítási támogatás ,valamit megspórolhatsz vele.
2021. febr. 1. 17:54
 13/16 mindentudó99 ***** válasza:
100%
9000 100m2-rre elég érdekes. Fűtés melegvíz főzés.
2021. febr. 1. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Na,nekünk is 90 nm és 22 fok és általány 20 ezer. Kondenzációs kazánnal. Nem is értem az ennél kevesebbet de komolyan. Anyukámék konvektorral fűtenek de ők mindig hol le-fel kapcsolgatják hidegnek is érzem a levegőt, így fizetnek általány 16 ezret.

Igen aki teheti inkább kondenzációs kazánnal fűtsön.

2021. febr. 1. 20:26
 15/16 travian válasza:

Nekünk 10 cm grafitos nikecel a homlokzaton 3 rétegü ablakok a födém az csak 10 centi gyapot. Oda még nem ártana kétszer ennyi a lábazat is szigetelve. Konvektorokkal Eddig novembertöl januárig 9000-9500 ig . Tavaly novembertöl februárig 7000- 22000 ig ez volt a csúcs.

Soha nemm állnék át központira mert nagyon drága soha nem térül meg. Drága a szervize. A szüleim évek ota szenvednek vele. Itt csöppög ott zörög ezt kell cserélni azt kkell cserélni. Nekem ez nem hiányzik.A konvi meg egyszerü és olcsó hozzá minden.

2021. febr. 2. 08:42
 16/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, de én sem tudok olyan lehetőséget, hogy ezt hogyan lehet pénz nélkül megoldani.

Sajnos a konvektoroknál az a baj, hogy korszerűtlenek, mert a hő nagy része közvetlenül távozik a szabadba.

Magyarul az utcát fűti mindegyik.

Találtak már ki helyette egy jóval korszerűbb megoldást, amit a helyére lehet felszerelni, de az sem ingyenes.

Ebbe ásd bele magad egy kicsit:

[link]

2021. febr. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!