Egy 100m2 háznak mennyi a havi fűtés számlája gáz konvetornál?
Egy rendesen leszigetelt 100m2 háznak kb mennyi egy hónapra a gáz számla?
5 helyiség van és parapett vagy is gáz konvektor van.
Újj szigetelés és nyilászárók cserélve.
Mit mondjak erre nincs pénz ? A nélkül nem megy,vagy mint régi világba csak ott fűtöttek ahol éppen voltak .
És nem volt 14-foknál több,jó mondjuk nem is voltak náthásak meg allergiások .
Na,nekünk is 90 nm és 22 fok és általány 20 ezer. Kondenzációs kazánnal. Nem is értem az ennél kevesebbet de komolyan. Anyukámék konvektorral fűtenek de ők mindig hol le-fel kapcsolgatják hidegnek is érzem a levegőt, így fizetnek általány 16 ezret.
Igen aki teheti inkább kondenzációs kazánnal fűtsön.
Nekünk 10 cm grafitos nikecel a homlokzaton 3 rétegü ablakok a födém az csak 10 centi gyapot. Oda még nem ártana kétszer ennyi a lábazat is szigetelve. Konvektorokkal Eddig novembertöl januárig 9000-9500 ig . Tavaly novembertöl februárig 7000- 22000 ig ez volt a csúcs.
Soha nemm állnék át központira mert nagyon drága soha nem térül meg. Drága a szervize. A szüleim évek ota szenvednek vele. Itt csöppög ott zörög ezt kell cserélni azt kkell cserélni. Nekem ez nem hiányzik.A konvi meg egyszerü és olcsó hozzá minden.
8-as vagyok, de én sem tudok olyan lehetőséget, hogy ezt hogyan lehet pénz nélkül megoldani.
Sajnos a konvektoroknál az a baj, hogy korszerűtlenek, mert a hő nagy része közvetlenül távozik a szabadba.
Magyarul az utcát fűti mindegyik.
Találtak már ki helyette egy jóval korszerűbb megoldást, amit a helyére lehet felszerelni, de az sem ingyenes.
Ebbe ásd bele magad egy kicsit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!