Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Meg lehet élni havi 120 ezer...

Meg lehet élni havi 120 ezer forintból egy 3 fős családnak, ahol pelenkás gyerek van?

Figyelt kérdés
Most fog lejárni a gyedem, és csak gyest fogok tkapni. A munkahelyemre nem tudok visszamenni, másikat még nem találtam. Ha a lakáshitelt és a rezsit kifizetjük, kb 120e ft-unk marad. Ebből pelenkát, ruhákat venni a kicsinek, kaját, főznivalót, stb kell venni... Meg lehet ennyiből élni?
2021. jan. 31. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Ennél kevesebből is meg lehet élni ha meg kell mert nincs több.

De mi lenne, ha nem csak a pasid dolgozna hanem te is??!

2021. jan. 31. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Elvileg igen, de elég necces.
2021. jan. 31. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
44%

Gondos és előrelátó szülőkként osztottatok, szoroztatok és mérlegeltétek az anyagi lehetőségeiteket a gyerek legyártása előtt.

Nemde?!

2021. jan. 31. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

amíg nem találsz magadnak valamit, addig ha nehezen is, de meg lehet élni..hogy hogy azt még nem próbáltam, de mások kevesebből is megélnek valahogy.

Arra nagyon figyelj, hogy véletlenül se maradjon kifizetetlen csekketek, ne legyen tartozásotok..

2021. jan. 31. 17:25
 5/8 A kérdező kommentje:
A gyerek legyártása előtt szerinted tudta valaki, hogy a vírus miatt ezrek veszítik el a munkájukat, és nem lesz olyan hú, de egyszerű munkát találni a jelen helyzetben? Mert nekem erről 2018-ban fogalmam sem volt.
2021. jan. 31. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Ruhákat próbáljatok meg kérni rokonoktól/ismerősöktől. Nálunk az egész rokonságban körbeforognak a ruhák a kisgyerekek között, mert a gyerekek nagyon gyorsan kinövik, nem érdemes újat venni. Esetleg turkálóban is szét lehet nézni, ha nincs ismerősöknél.

Egy ismerősömtől hallottam, hogy ő mosható pelenkákat használt mindhárom gyerekénél, és kb 20000 Ft-ot költött pelenkára, százezrek helyett. Persze kimosni macera, de olcsóbban kijössz.

2021. jan. 31. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk ennél kevesebb marad a lakhatás + rezsi befizetése után. Kb a fele. Még élünk.

Kuponok, akciók, speizolás, házi koszt, házi termesztés, mélyhűtő láda feltöltés, EP, öngondoskodás, BBV hitel+befektetés, kézmüves termékek helyben árulása, ruha varrás, turkálók, ruha csere más babásokkal. A megélhetés részét képezi a napi 1-1.5 óra pénzügyi foglalkozás :) De ezzel havi 50-70 ezret lehet spórolni.

Részletekben elküldöm pm-ben, de lehet ügyeskedni.

2021. jan. 31. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem. Nekem tegnap járt le a gyedem, február 15-től megyek vissza dolgozni.

Szerintem 120e csak kuporgatva elég, bármikor jöhet egy betegség hogy gyógyszer kell meg ilyenek..

De más választásod nincs, igények nullára meg munkakeresés.

2021. jan. 31. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!