Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Padlás utólagos hőszigetelésév...

Padlás utólagos hőszigetelésével a fűtés hány százaléka fogható meg?

Figyelt kérdés

Most a rétegrend alulról a következő:

gipszkarton, profil, fagerenda, sárpadlás.

A falazat vályog, új nyílászárók vannak, a falat nem tervezem kívülről szigetelni, így a padlás jó szigetelésével akarok fogni a fűtésszámlán.

Mire számíthatok?

2021. jan. 15. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
sokat megfog
2021. jan. 15. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:

KB így jön ki:

[link]

2021. jan. 15. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:

nálam ugyanilyen a padlás..nos nem szedtem fel az agyag/szalma fedést, mert a gerendák jók, a deszkaborítás kiváló..erre tettem a járható nikecell lapokat..a tetejére fóliaréteget. (nem fog bepárásodni a fa mennyezet)

Biztos, ami boztos a három méter belmagasságú lakás helyiségeinek mennyezetét belülről is szigeteltem 3 cm vastag járható cellanyaggal(jó ragasztó kell)

Azóta lényegesen kevesebb a fűtésszámla, jobb a lakásban a hőérzet...és ami nagyon fontos, a hó egyedül az én házam tetején nem olvad gyorsan...

tehát arrafelé nem szökik a meleg. A padlás jéghideg.

2021. jan. 15. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Kádár kocka, 90m2 lakótér, 20 cm multirock került a padlásra, új 3 rétegű ablakok. Ezzel a kettővel 400 ezerről 250-re ment le a gáz.
2021. jan. 15. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
A párazáró fóliát a födémre kell leteríteni, aztán arra tegyed a gyapotot. A tekercses nem jó, mert összeesik pár év alatt.
2021. jan. 15. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Kádár kocka házam van, be van szigetelve a ház, a padlás. Új 2 rétegű ablakok vannak. Amióta be van szigetelve harmad annyi fát tüzelek. Gyakorlatilag minden hőt megfog.
2021. jan. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!