Mennyi idő alatt fűt fel a konvektor?
Figyelt kérdés
adott egy 28m2 lakás. pár hónapja már üresen állt fűtetlenül, 1-1 konvektor van a szobában és a konyhában. egyenlőre csak a szobában működik a konvektor a konyhában nem. tegnap este fél hatkor kapcsoltam be a szobait. ment 5-ös fokozaton este 10-ig aztán éjszakára le vettem 3.-ra, a szobában kb 15 fok lehet a konyhában olyan 10. Mennyi idő kell, hogy be legyen fűtve a lakás komfortosra? (a lakás földszinti és szélen van, nincs körbe fűtve)2021. jan. 11. 08:34
1/2 anonim válasza:
Én ha teljesen felveszem 7-re, akkor kb 25-35 perc alatt az egész lakásban 20 fok lesz. 38 m2, csak a szobában van egy konvektor.
2/2 anonim válasza:
Kell 2,de inkább 3 nap...
A fiam külföldön van,néha hónapokig nem jön,így nincs fűtés a szobájában. Ha tudjuk ,mikorra jön,3 nappal előtte indítom a konvektort,a lényeg,hogy inkább lassabban,fokozatosan,de ne hirtelen fűtse föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!