22 napra letezik hogy elmennyen 274 m3 gáz? Szerintem ez rengeteg 22 napra. Nálatok mennyi szokott lenni? Ja és nem teljes havi gazt számoltam,csak kíváncsi voltam mennyinél járunk. A multhavi 294 m3 és 31120ft volt . Most 28646 ft nal vagyunk.
Figyelt kérdés
#Gáz,fogyasztás
2020. dec. 7. 08:34
11/18 anonim válasza:
Teljesen átlagos a fogyasztás, ha egy normális méretű ingatlanod van.
Nálam is vagy 30 éves FÉG kazán van.
Sohasem fogom lecserélni!!
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek,
Kertes kétszintes házban lakunk albérletben,de csak a földszintet használjuk.Nincs szigetelés a házon az ablakok ezer évesek nemis láttam még ilyet,keresztbe nyílik az ablak es rosszul záródik.kb 80-90 m2-es a ház.
Éti kazán termoteka - 25 ES.
1 hónapja volt a szerelő mert egy héten egyszer mindig kialudt a kazán,
Lecserélte a víztartalyt kisebbre 25l
helyett 12l -est tett felmondván hogy ez elég a házban 4 nagy 3 közepes radiátor van és egy egyes .
Plusz tett fel valami váltoerintkezot
SPDT,hőérzékelő vagy mi .
Ezt csak azért írtam le, nem lehet hogy ettől ilyen sok a gáz?
2020. dec. 9. 10:10
13/18 anonim válasza:
A szigetelés a lényeg. Itt nincs. Ezért ennyi
14/18 anonim válasza:
#12 Milyen tartályt cserélt le?
15/18 A kérdező kommentje:
Vízkeringeto tartályt
2020. dec. 9. 18:14
16/18 anonim válasza:
szerintem a tágulásira gondolt, mert ekkora rendszerre elég az bőven :)
17/18 anonim válasza:
Ja,így már nem tűnik olyan soknak.Sőt
18/18 anonim válasza:
Mikor volt vízkőtlenítve a kazán?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!