Hogy vagytok megelégedve a klímátokkal?jól tartja a hőmérsékletet? Hogy fogyaszt?
Sehogy.
Egy szezont bír ki, tavaly is már borzasztó hangokat adott ki, de idén már nem is hűtőtt, szerencsére nem volt olyan forró nyár hogy ne bírtuk volna nélküle.
HD klímát nem ajánlom senkinek, inkább plusz 50 ezer ft, de minőségi.
Egy kínai Changhong-om van. 13 éve megy probléma mentesen csak hűtésre. Két szintes 140 m2-t kellemesen lehűti.Csak 25 fok fölött használom. Közepes fokozaton 23 fokot tartja. (Felső szint: 23-24 fok, alsó szint: 22-23 fok.) Csendes.
-Annak idején egy szállodában volt ilyen csendes kondi, ezért pont ilyet kerestem.
A kültéri egység az első évben egy kicsit hangos volt, de miután bejáratódott, az is lecsendesedett.
5-öshöz kiegészítés:
Fogyasztása:
Melegebb hónapokban havonta 10-20 napot megy. Ilyenkor 3-5 ezer forinttal növekszik a villanyszámlám.
Vagy 20 éve szereltem fel egy Daewoo klímát. Azóta is kifogástalanul működik minden nyáron, bármiféle karbantartás nélkül.
(Természetesen a beltérit fertőtlenítem minden tavasszal.)
Két lakásom van. Amelyikben élek, ott 2 db Panasonic klímám van, prímán mennek, évente kitisztítják, javítani sosem kellett, 2012 óta vannak fenn a falon. 0 fokig fűtenek is, tavasszal-ősszel használom őket fűtésre.
A kiadott lakásomban Polar klíma van (Gree gyártmány), 5 éve van fenn a falon, hibátlanul működik, évente tisztítják, nagyon csendes a kültérije is. Fűteni is lehetne vele, de arra a bérlő csak a cirkót használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!