Egyedülállók hogy oldjátok meg az étkezést kevés pénzből?
Nagyon jó tanácsokat kaptál, láthatóan gyakorlott "szakácsoktól".
Én más tippet adok, amit a fentiekkel válthatsz:
- Kérdezd meg a szomszéd nénit, keresztanyádat, rokont, milyen egyszerű ételt tudna ajánlani.
- Ha lehet (nincs munkád, hát megteheted), menj el hozzájuk és csináljátok együtt.
- Ismerkedj nőkkel, akik majd segítenek.
darált húsból szoktam spagettit csinálni, sőt, még pizza is kikerül belőle. fél kiló darált húst felteszem serpenyőbe hagymával meg sokféle fűszerrel meg ketchuppal, és ezt egyrészt rárakom a már kész pizzalapra még több ketchuppal meg sajttal, másrészt kifőzöm hozzá a spagettit. nekem egy ilyen adag több napig is elég, mert igyekszem kevesebb húst tenni a tésztára, helyette több ketchupot meg fűszert, hogy azért mégis ízletes legyen.
ezen kívül ajánlani tudom a főzelékeket. olcsó, és gyorsan készíthető. feltétnek sült virsli, tükörtojás, lisztes hagyma kisütve.
a levesek is viszonylag egyszerűek, és sokáig kitartanak.
én nem szeretek egyáltalán főzni, de be kell látni, hogy a kész kaja a pénzesek kiváltsága. még az olcsóbb menük is drágábbra jönnek ki mint a saját magad által főzött étel.
"a kész kaja a pénzesek kiváltsága. még az olcsóbb menük is drágábbra jönnek ki mint a saját magad által főzött étel."
Persze, ezen nem kell csodálkozni. Különben hogy érné meg az ezzel foglalkozó cégeknek ha előállítási árnál alacsonyabban adnák?! És akkor ott van még a csomagolás, szállítás, az is mind árnövelő. Inkább azt kell mérlegelni, hogy esetenként pár száz forint felár neked megér-e annyit, hogy nem kell boltba menned, nem kell főzni, mosogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!