Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Sokat kérek a fizetésemből ?

Sokat kérek a fizetésemből ?

Figyelt kérdés
Netto 130 ezret keresek havonta, szüleimmel élek anyám is és apám is dolgozik,anyám az aki úgymond a családi kasszát tartja (csak neki van bankszámlája)minden fizetés az ő kártyájára megy. Mondtam neki hogy szeretnék saját bankszámlát de ő nem támogatja az ötletet. Am havi 30 ezerben állapotunk meg amit ide add nekem a többi marad nála,sokat kérek a fizetésemből ? 22/f

2020. aug. 16. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Ki vagy zsákmányolva...szép kis mamid van....tessék saját számlát nyitni s max 50e-t adni.

Kezdd el a saját életed s ne rabszolga legyél.

2020. aug. 17. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Én arra is gondoltam, hogy a szülők a kérdezőtől elvett pénz félreteszik, hogy amikor szükséges lesz, egy összegben odaadják neki. Ez nem lehetséges? De igen, lehetséges!
2020. aug. 17. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

12

Lehetséges talán, de 22 évesen akkor még meg is fürdeti vajon esténként...

2020. aug. 17. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:
40%

Mi köze van itt hozzá a fürdetésnek?

A 12. alatt válaszom egy valós eset leírása. Akkor miről is beszélünk??? Pirosat adtok, mert hazudok? Igazat írtam!

2020. aug. 17. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
63%

14

A mami hüle gyereknek nézi a pici fiát, erre utal a fürdés példa...

2020. aug. 17. 17:47
 16/16 anonim válasza:
83%

Hat figyelj szerintem ez teljes mértékben lehuzás

És 23 éves vagyok és nettó 360-380 ezer Ft között keresek havi szinten adok haza anyáméknak 50ezer Ft ennyiben állapodtunk meg

szerintem a te esetedben max 30 ezret oda adnék és ennyi

22 éves vagy lassan elkellene gondolkozni a saját életedet megalapozni fére tenni stb...

Azt 30 ezer ft-böl nem lehet

Mert a saját szükségleteidet alig fedezi

2020. aug. 20. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!