Miért kell levegőt és vizet fizetni, mikor ez természet adta adomány?
Figyelt kérdés
Ha már kifizetem, akkor a pénzt legalább a fák, patakok, tavak, folyók, tengerek és óceánok gondozására fordítják? 🤔🌳🌳🌲🌊💧💦☁🌧🌍🌏2020. aug. 16. 12:47
11/15 anonim válasza:
Mutasd meg hol fizetsz levegőért.
12/15 anonim válasza:
A vas meg a réz is természet adta adomány. Csináld meg magadnak azt is.
13/15 fabijoe válasza:
Nem a levegőért vagy a vízért fizetsz, hanem a szolgáltatásért: a vizet tisztítják, és vezetéken a helyedbe hozzák. Ez persze caak egy dolog, mert ha artézi kutat fúrsz, azért is fizetsz a fogyasztás után, mert véges mennyiségű az artézi víz is.
A (tiszta) levegővel ugyanez a helyzet: véges mennyiségű. Nem kell érte fizetned, de ha szennyezed, akkor igen (jármű adó, iparűzési adó stb. formájában), hogy ne pazarold.
14/15 anonim válasza:
Én is úgy gondoltam, hogy a kúton az eszközhasználatért és egyéb felmerült költségekért fizetünk.
Aki ezért lepontozott, kedves egészségére. Majd legközelebb szájbarágósan, megcsócsálva fogalmazok.
15/15 anonim válasza:
Kérdező, ha felraksz a házad homlokzatára egy árnyékoló ponyvát, akkor te az árnyékot fizeted ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!