Valakinek van "Norvég fűtőpanelje" otthon? Fogyasztási tapasztalatok?
Nagy csoda nincs benne.
1 kW elektromos energia = 1 kW fűtési energiával.
Noirot panelek fűti a házunkat - 2 db.
Februárban fogyasztottunk a legtöbbet, sokat voltunk itthon, egész nap pólós melegre volt fűtve a ház, akkor 40k környékén volt a villanyszámla (mostanság fűtés nélkül 15k körül van, viszonyításképp). Maga a fogyasztás februárra 1400 kwh körül, most nyáron 300-400 kwh körül.
Nálunk ez a teljes rezsi, vagyis csak az internet van ezen kívül és az elhanyagolható víz- és szemétdíj.
Szerintünk nem vészes, pláne ha azt is beleszámítjuk hogy mennyire extra olcsó és egyszerű volt a fűtés "kiépítése" így. Szeretjük, kényelmes, mutatós, diszkrét.
Nyilván a lakás más kaliber mint egy ház.
Nem igazán volt többmilliónk kiépíteni a gázfűtést és a házban a fűtésrendszert, bocsánatot kérek.
Ráadásul nekem eddig csakis rossz tapasztalataim voltak a gázfűtéssel, nem vágyok rá.
Tervben van a napelem, lesz a rezsink még sokkal olcsóbb is. :)
Valaki aki lepontozott, leírná pontosan hogy a válaszomban mi volt a nem hasznos? A kérdező tapasztalatot kért a fűtőpanelek fogyasztásáról, én pedig írtam tapasztalatot a fűtőpanelek fogyasztásáról. Mi nem hasznos benne? Köszönöm a választ.
3-as vagyok. Valóban nem releváns házat lakással összemérni, de nem derült ki egyértelműen, hogy ház. Sokan a lakásukat is háznak hívják az ismeretségi körömben :)
Egyébként nem sátántól való, mert én is ilyesmi fűtésben gondolkozom, ha eljön a csere ideje.
5-ös: nem én pontoztalak le. Soha senkit nem szoktam, de most viszont felpontoztalak, legyen egyensúly a világban :)
"Noirot panelek fűti a házunkat"
...
"nem derült ki egyértelműen, hogy ház"
ಠ_ಠ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!