Napelem telepitesen gondolkodom. Kinek mi a tapasztalata? Melyi lenne a legjobb? Kiben bízhatok? Melyik kivitelezőt válasszam?
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__rezsi__9379135-melyek..
Megbeszéltük, megegyeztünk, már működik a 6 kWp rendszere. Mindez három nap alatt zajlott le, ebből egy nap volt a kivitelezés. A papírmunka kicsit tovább fog tartani, de ez nem rajtam, hanem a szolgáltatón múlik. Egy konkurens ajánlatot mutatott a tulaj ami összegszerűségében megegyezett az enyémével, csak ők kínai modullal, inverterrel mentek, évi 4700 kWh hozam ígéretével, az én rendszerem SHARP modul, és SMA (német) inverterrel volt éves 7500 kWh hozammal. Mindezt ÁFA-s számlával, garanciával. Ha bővebb infót akarsz, írj rá a kérdezőre mi volt a tapasztalata.
szerintem ne gondolkozz napelemben, max. napkollektorban.
a jelenlegi magyar jogi környezetben nem kívánatos a napelem telepítése, főleg, ha el is akarod adni az áramot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!